Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: KIEDY DOJRZAŁOŚĆ ?

Re: KIEDY DOJRZAŁOŚĆ ?

Heh niestety tez mamy samiczke. Mam nadzieje ze moj Diablo tez ja kiedys zaakceptuje )))

Dziękuję i miło mi, że mój smok się podoba ))
    MaD i Rysiek - obiecuję, że niedługo podrzucę zdjęcia legwanka po przejściach (muszę jeszcze zrobić parę zdjęć, wywołać i zeskanować) ... jeżeli wyjdą - w tej chwili nie mam dobrego aparatu

Pozdrawiam
    [gadzinka]

Jednak samiec :))))))))))))))))))) !!!!!!!

Hehe ale jaja wlasnie rozmawialem z bratem ktory byl dzisiaj u weta z krolikiem. Wet stwierdzil z cala pewnoscia ze to samiec!!!!!!! W blad wprowadzila nas inna pani wet no pomylila sie poprostu.

Re: Jednak samiec :))))))))))))))))))) !!!!!!!

Marblo, ty o Diablo się nie martw ( jeśli to panienka ). Gucio czeka w barwach godowych :-)))))))))))))))). Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Pokazałem mu fotkę lega gadzinki. Tak na wszelki wypadek, żeby wiedział jak... ;-)))))))))

Hehe dobre DDDDDDDDDDDDD

Blad lekarza ...cos o tym wiem, mozna by takie przypadki mnozyc. Dobre na następny temat.

Rysiek - ucz go ucz szkoda zaprzepascic potomstwa
    Widzicie jaki mój "chłopak" pojętny ... sam się nauczył ))

Pozdrawiam
    [gadzinka]

z tą małą poprawką, że kopulacja gadów wygląda nieco inaczej niż ssaków :P z tego co pamiętam jest chyba zdjęcie godujących legwanów w opisie na Terrarystyce ...

Co do królików to dojrzałe samce mają dobrze widoczne, nieowłosione jądra więc chyba nie ma jak się pomylić :PP Troche gorzej u młodych z rozpoznaniem

Alicjo, widziałem jak to u legwanów wyglada. Trochę akrobacji. Gucio od razu nie musi wszystkiego wiedzieć :-))). Mi też.... zresztą to nie to forum :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrówko! Rysiek

Siemka..
    Kiedys ogladałem jakis program na discovery i było kilka słow o legwanach i mowiono tam ze kolor legwana i to w jaki kolor sie mzineia to zalezy od pochodzenia tego podgatunku czy jakos tak niewie czy to prawda ale napisałem...

MOZECIE KOMENTOWAC

PoZDrofka. Rafał

Uprawnienia umieszczania postów