-
Re: KIEDY DOJRZAŁOŚĆ ?
Heh niestety tez mamy samiczke. Mam nadzieje ze moj Diablo tez ja kiedys zaakceptuje )))
-
Dziękuję i miło mi, że mój smok się podoba ))
MaD i Rysiek - obiecuję, że niedługo podrzucę zdjęcia legwanka po przejściach (muszę jeszcze zrobić parę zdjęć, wywołać i zeskanować) ... jeżeli wyjdą - w tej chwili nie mam dobrego aparatu
Pozdrawiam
[gadzinka]
-
Jednak samiec :))))))))))))))))))) !!!!!!!
Hehe ale jaja wlasnie rozmawialem z bratem ktory byl dzisiaj u weta z krolikiem. Wet stwierdzil z cala pewnoscia ze to samiec!!!!!!! W blad wprowadzila nas inna pani wet no pomylila sie poprostu.
-
Re: Jednak samiec :))))))))))))))))))) !!!!!!!
Marblo, ty o Diablo się nie martw ( jeśli to panienka ). Gucio czeka w barwach godowych :-)))))))))))))))). Pozdrówko! Rysiek
Ps. Pokazałem mu fotkę lega gadzinki. Tak na wszelki wypadek, żeby wiedział jak... ;-)))))))))
-
Re: Jednak samiec :))))))))))))))))))) !!!!!!!
Hehe dobre DDDDDDDDDDDDD
-
-
z tą małą poprawką, że kopulacja gadów wygląda nieco inaczej niż ssaków :P z tego co pamiętam jest chyba zdjęcie godujących legwanów w opisie na Terrarystyce ...
Co do królików to dojrzałe samce mają dobrze widoczne, nieowłosione jądra więc chyba nie ma jak się pomylić :PP Troche gorzej u młodych z rozpoznaniem
-
Alicjo, widziałem jak to u legwanów wyglada. Trochę akrobacji. Gucio od razu nie musi wszystkiego wiedzieć :-))). Mi też.... zresztą to nie to forum :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrówko! Rysiek
-
Siemka..
Kiedys ogladałem jakis program na discovery i było kilka słow o legwanach i mowiono tam ze kolor legwana i to w jaki kolor sie mzineia to zalezy od pochodzenia tego podgatunku czy jakos tak niewie czy to prawda ale napisałem...
MOZECIE KOMENTOWAC
PoZDrofka. Rafał
Uprawnienia umieszczania postów