Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pokarm Tropicala

Mieszany widok

Pokarm Tropicala

Czy ktoś wie jzk zachęcić lega do jedzenia pokarmu Tropicala?

Re: Pokarm Tropicala

ja zmieliłem w młynku do kawy wszystko na pył posypuje tym żarcie i leg wcina. W postaci granulek nie dotykał nawet. Możesz też spróbować namoczyc woda, jak będzie miekkie to może zje.

Pozdrawiam

ja dałem pare razy na sile. teaz granulat znika z miseczki w pierwszej kolejnosci

Zoltar
    Guest

U mnie dziala sposob Bizona. namoczyc w cieplej wodzie i wcina jak wariat. suchego nawet nie dotykal.

Yo!
    Moj tez w postaci granulatu nawet nie chce powachac ale jak rozgniote i posypie "salatke" nawet bardzo obficie zjada bez problemow. Moze to wynika z tego ze granulat w zaden sposob nie przypomina ich naturalnego jedzenia. Wiem ze Rysiek ostatnio tez przemycal pod kawalkiem avocado ))

Przemyt się udał, bo inaczej nie chciał-nowość ! Pozdrówko! Rysiek

Mojemu granulat sery lezal 2 tygodnie w misce , podchodzil do niego , "lizal"a jak wzial do pyszczka to wypluwal , po 2 tygodniach sie przekonal do tego granulatu i teraz jak kupilam tropicala to nie ma problemow , ma w misce caly czas i wcina go kiedy chce

Mojemu granulat sery lezal 2 tygodnie w misce , podchodzil do niego , "lizal"a jak wzial do pyszczka to wypluwal , po 2 tygodniach sie przekonal do tego granulatu i teraz jak kupilam tropicala to nie ma problemow , ma w misce caly czas i wcina go kiedy chce

Dzieki

Nie wariujcie za bardzo w tego SYLWESTRA :->
    Pozdrawiam
    IVAN
    #################################################

Uprawnienia umieszczania postów