-
Wasza przygoda z terrarystyką.
Napiszcie historie jak zaczęło się wasze terrarystyczne hobby
Ja zacznę:
Kiedyś, wujek przyiózł z wawy dwa patyczaki, trzymalem je w sloiku bo nie mialem wiedzy wiec szybko padly ;/ . Jakis czas pozniej kolega dostal na urodzinki straszyki i patyczaki, wiec i ja zachodowalem patole, potem byla modliszka, i jakos przezucilem sie na tą stronę, ponieważ miałem ją zapisaną w ulubionych po tym jak zastanawialem sie nad kupnem kameleona, ale opis mnie zniechęcił. I odbywałos się to najpierw pomyslami/marzeniami, byl w nich legwan, potem agamka brodata, potem z kolei felsuma, gek gruboogonowy az skonczylo sie na Eublepharisie maculariusie po roku znów zajrzałem po coś (nie pamietam juz co :P ) na tą stronkę i stwierdziłem, że fajnie mieć węża, i tu najpierw byl Pyton Królewski, a skonczylo sie na Elaphe Gutatta który siedzi kolo mnie w terra gdy pisze tego posta . teraz wydaje mi się żę terrarystyka to moje "powołanie" Chyba wrócę do patyczaków, ponieważ po rozmnozeniu mi padly i przestaelm hodowac, i teraz "na siłę" robię miejsce w pokoju na dalszą rozbudowę hodowli, jak narazie mam w planach, dokupic gekona mojej gekonicy, i kupic (to wczesniej) partnera/partnerke wezowi Potem jakies pajaki moze )
Uprawnienia umieszczania postów