Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: hibernacja?! ..czy coś poważniejszego...

Re: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przykro mi ! :-((( Rysiek

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((
    Bardzo mnie tym faktem zasmuciles. Domyslam sie co przezywasz i wspolczuje Ci, tez mam doroslego smoka i wyobrazam sobie co mozna odczuwac po takiej stracie.
    Ale nie moge Ci wybaczyc takiego zaniedbania. Majac tate weta co prawda nie od gadow ... ale nawet zwyczajny laik jak poczyta fachowa literature i ma dostep do netu i grup dyskusyjnych to nie powinien takich bledow popelnic.
    Mam taka nadzieje, ze wszyscy gadziarze czy to poczatkujacy czy zaawansowani wyciagna z tego tragicznego zdarzenia odpowiednie wnioski: jak odzywiac i jak sie opiekowac tymi gadzinkami aby zapobiec na przyszlosc takim tragedią.
    (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((

[ gadzinka ]

Nie chcę pisać słów krytyki, bo wiem co czujesz po stracie legwana. Myślę jednak tak samo jak gadzinka. To dotyczy wszystkich na tym forum co uważają, że np. brak UV, dieta z mięsem i serem non stop oraz inne złe warunki dla Iguana Iguana nie wywierają wpływu na te zwierzęta. Twierdzenie, że legwan ma 5, 6 lat je mięso , ser i nic mu nie ma do niczego nie prowadzi, sieje zamęt w głowach młodych terrarystów i prowadzi do śmierci legwana. Pozdrawiam ! Rysiek
    Ps. sulem jeszcze raz, przykro mi , że tak się stało :-(.

Uprawnienia umieszczania postów