Jak jadł ,to było wszystko wporządku. Kał był w odpowiedniej postaci ,ale i wtedy towarzyszyła ,jakby osobno to dziwna biała "maź". O specjalizacji już mu mówiłem ,ale narazie robi specjalizacje małych zwierząt (psy i koty) ,później wyślę go dalej ,żeby rzeczywiście czegoś się nauczył. Gady są bardzo popularne i napewno mu się przyda ;-). normalnie trzymam go na płytce podgrzewającej 0,5 na 0,5m i temperatura w terarium trzymała się na poziomie 25 stopni. Lampy UV nigdy rzeczywiście nigdy nie miał ,ale i nie miał z tego powodu żadnych problemów. Ale jeśli widzę po tych wszystkich opiniach to czas najwyższy był ,żeby to zmienić. Apropo tej lampy ,to możecie mi powiedzieć kilka słów o niej?! Ma chodzić cały czas ,czy tylko w porach dziennych? Sądze ,że nie ma tutaj problemu z dietą. Ale z tego wynika ,że nie była najlepsza ,skoro jest podejrzenie niedoboru różnego rodzaju witamin... Jadł praktycznie wszystko co było rośliną i co mam w lodówce. Winogrona ,truskawki (jak był sezon),kapusta pekińska ,pietruszka ,arbuz ,melon ,banan i jego przysmak to sałata ,ale nie dostawał jej zbyt często ,bo nie ma ona praktycznie żadnych wiamin.