-
Re: pomocy!!!!!!!
.....dzis jest bardzo niedobrze.....lestat siedzi od rana w tym samym miejscu ...wiecie co mysle ze to moze byc spowodowane wlasnie tym ze go bralem na rece i probowalem dac mu te witaminki teraz sie przestraszyl i wie ze jak tylko wejdzie pod zarow to go bede wyjmowal na poczatku tak bylo jak go kupilem ze siedzial w jednym miejscu...daje mu teraz spoko na pare dni zamknolem pokoj komputer przenioslem do innego pokoju a do pomieszczeniea gdzie jest terra wchodze tylko w razie potrzeby i doslownie na chwile...postanowilem ze tam bedzie do poki leg nei zacznie znowu "penetrowac "terra...dzis jeszcze nic nie zjadl(((..tak jakby zaczynamy od poczatku..((((((((((((((..
-
wiesz co powiem ci jedno .moj legwan zaczał jesc całkiem sporo. załuje ze poszłam z nim do weterynarza bo chyba sie bardzo wystraszył i od tego momentu je bardzo znikome ilosci.poczekam troszke i na pewno juz z nim na powtorzenie odrobaczenia nie pojde!dopoki nie bedzie takiej koniecznosci.teraz jak nie je to daje mu jedzenie bez "serra" jak juz to narazie posypuje je vibivitem.troche schudła gadzinka ale mam nadzieje ze odzyje.
-
no moj tez nie jest grubasem wrecz przeciwnie....no ja tez narazie serra nei posypuje bo wtedy wogoel nie rusza
Uprawnienia umieszczania postów