-
Re: Zielone zrodlo Ca
Rysiek!!!Banany nie sa ani troche zielone!!! Zapomniales?! Ciekawe jak mi z figa jutro pojdzie, nie calkiem zielona ona. Najwyzej sama zjem. I najwyzej jakos mu w koncu upcham, chociaz nie chce ingerowac w jego twardy charakter i jego smocze ego. Zreszta wszystko po nim zjadam. Bynajmniej nie resztki, ale testowane i nie zaakceptowane specjaly.
To Calcium w pigulach to w aptece zakupie?W jednej gramaturze to wystepuje, czy jest wersja Junior badz dla starych?Pojade jutro i zakupie.pzdr Y
-
Chyba wysle jakies fotki, bo juz glupieje od tych kluczy rozpoznawania plci.Na tej stronie, ktora podalas, te zdjecia, moj to jakis taki posredni. Ale problem, he he.pzdr Y
-
banan jest extra bo ma maskujący smak i zapach. Stosuje sie go więc często w ogrodach zoologicznych do podawania leków. Nie tylko legwanom. To działa. Zazwyczaj.
-
Zapomniałem o kolorze ! Mój je kolorowo :-))). Calcium pantothenicum 0,1mg -50 tabl-ja daję po całej, ale leg jest duży, lub na zmianę pół tabletki Calcium vitrum+D3 ( droższe) 30 tabl. Co 4-5dni. No i UV. Pozdrówko! Rysiek
-
Wlasnie, ZAZWYCZAJ. To tak jak z reklama chipsow- kurczakow popieprzonych czarnym pieprzem. Rosnie mi wielki indywidualista w szklarni. Moze kiedys bedzie mial wene albo kaprys i skusi sie na banany. Jakie wtedy zycie stalo by sie proste... Dla mnie...pzdr Y
Chyba jakos mu w koncu upcham, ciekawe czy bedzie mial mi za zle. Bo moj kot obraza sie na przyklad, za ingerencje w jamie ustnej w postaci podawania pigul na robale.
-
Witaj
Tu nt szczawianów i sałaty
http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=10&i=5&t=5
a tu nt Rucoli
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1502&t=1502
Co do zielsk w doniczkach to można bazylie, tymianek, oregano, majeranek. Ale na wysiew juz troszke za późno, marnie rosną. Można poszukać w supermarketach.
Pozdrawiam,
-
Z doniczek z marketow wcina melise (ulubione zielsko), nie probowalam reszty, bo obawialam sie, ze jak taki silny aromat, duzo olejkow eterycznych, bedzie brzuszek bolal. A mozna i bazylie i tymianek i oregano?W duzych ilosciach?pzdrY
-
Raczej jako dodatek i jak masz mełe terra to gaktycznie może być za intensywny zapach, więc nie wstawiaj całych doniczek tylko po kilka listków.
-
Terra duze, WSZELKIE zapachy w nim gina. To mnie zabraklo smialosci, ale sprobuje innych ziolek.pzdr Y
Uprawnienia umieszczania postów