-
DO CZEGO SLUZY TO FORUM ??? :[
Od niedawna jestem posiadaczem malego legwanka, przez caly czas staram sie dowiedziec czegos nowego o tym smoczku, nie posiadam zadnego wlasnego doswiadczenia dlatego szukam roznych informacji najczesciej w internecie. Przez przypadek trafilem na to forum, i mysle sobie -nizle forum tyle wypowiedzi itp........ Pomyslalem ze tu napewno dowiem sie wszystkiego o legwanie. Lecz po przeczytaniu kilku postow po porostu odechcialo mi sie. Jak widze ze ktos za przproszeniem zbiera opie___l za to ze chce sie czegos dowiedziec to az boje sie zapytac o cokolwiek!!!! Niby skad mam wiedziec co bylo juz wyjasniane a co nie. Jak juz nalazlem pytanie na ktore chcialbym poznac odpowiedz to widze ze zecydowana wiekszosc odpowiedzi to po prostu nie sa odpowiedzi na zapytanie tylko jakies bezsensowne klutnie i przepychanki.... to szkoda mi czasu ma czytanie setek postow w ktorych kluczowymi haslami sa, tepak, debil idiota itp. A calosc mozna rozumiec jako: Jestes Glupi(a) ja mam racje bo wiem wszystko i koniec. Wiec czy to forum to jakies miejsce do sparingow czy np. do pomocy mlodym wlascicielom a moze bardziej ich legwanom. Oczywiscie nie mowie o wszystkich autorach postow bo z tego co przeczytalem jest tu kliku normalnych ludzi i dlatego prosze Was nie bawcie sie w przepychanki z zarozumialcami szkoda waszego czasu i nerwow. Oczywiscie mozna podyskutowac ale w normalny sposob po to aby naszym pupilom bylo jak najlepiej a nie dla zaspokojenia wlasnego EGO!!!!! No no to sie rozpisalem A jak mi ktos obieca ze nie zostane zgnojony, to nastepnym razem o cos sie Was zapytam
Pozdrawiam Marblo
Uprawnienia umieszczania postów