Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Wątek: 6 dzien dalej nic:(

Re: 6 dzien dalej nic:(

To daj mu tego pomidora, a inne musisz kombinować. Niech je cokolwiek. Może liść pod plasterek pomidora. One są cwane i nie dają się oszukać, ale trzeba próbować. Misiekk, urozmaicona dieta to sukces, jesli chodzi o zdrowie i żywotność legwana. Z wapnem i witaminami ja też kombinuję dając po owoc na liściu- chociaż nie mam już problemu. Gucio chyba połykałby tabletki tak jak ja :-))). Cały problem w tym aby go tego nauczyć, a jeśli nie chce to kombinować- dawać to co ma wartość dla niego między to co lubi. Tak trzeba! Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Załączniki. :-)))

misiekk
    Guest

...ok dzieki...wiesz uspokoilem sie ...jest tak jest takie miejsce gdzie on czesto sie wygrzewa...probowalem tam klasc bazylie koper puietruszke i jeszcze cos z ziol orygano chyba nie ruszal.. dzisaj polozylem mlecz ale na ziemi bo pomyslalem ze jak ma mu ten mlecz posmakowac to i tak go nawet z ziemi zje a nawet dluzej bedzie swierzy / koncowki zanurzylem w baseniuku/ ale jak wrocilem po polodniu do domu nic nie ruszyl... polozylem wiec jeszczeraz ten mlecz na gorze w te miejsce ktore juz bylo wyprobowane bez rezultatow ..ale cos ie okazalo wracam po 3 godzinach liscia nie ma clego zrzarl a byl taki wielki wiekszy od niego...moze po mleczu przekonam go do ty ziolek i innej zieleniny bo przeciesz niedlugo moze mlacza nie byc naarzie posadzilem w domu zapasy...powinny na jakis czas starczyc...koperka nei rusza co mnie dziwi duzo osob mowilo ze to legwanoski przysmak...ok zobaczymy co bedzie jutro poloze 2 liscie na gorze dwa na dole moze sie nauczy ze z ziemi tez moze jesc choc tego pomidora z ziemi wszamal banna skubna jabuszko tez ale on troche ugryzie gdzies zaniesie i zostawia a potem ja zbieram po calym terra te brudne resztki...
    p.s. pewnie mial niezlego kaca hehehehehehehh

Proponuje mu lekko posiekać ów liść mlecza - piszesz że jest większy od niego. Niechaj bedzie wielkości jego głowy.

Pozdrawiam

misiekk
    Guest

...nie no rzartowalem wiekszy ..poprostu byl duzy ale po co siekac przeciesz mu nikt na wonosci nie sieka..nieposiekany dluzej jest swiezy ..to moje zdanie

misiekk
    Guest

..lestat zacza jesc nie duzo ale kazxdego dnia jakby troche wiecej

Misiek, mojemu przejscie od diety odchudzajacej do zarlocznosci zajelo 3 tyg od przyniesienia do domu. Stresik albo problemy sercowe i chudniemy, nawet ludzie. Trzymam kciuki, bo dla mnie nie ma nic przyjemniejszego niz wgapaianie sie w pochlaniajacego kolejny wiechec zieleniny zielonego stworka. No moze jeszcze jest fajnie jak on wgapia sie we mnie. Dobrej nocy i obfitego gadziego sniadania.Y

misiekk
    Guest

...dzieki...za 4 dni minie 3 tygodnie zobaczymy co bedzie sie dzailo

Zasuwaj po mlecze, póki jeszcze są! Pozdrówko! Rysiek

misiekk
    Guest

spoko juz moj ojciec posadzil/ bo sie lepiej na tym zna niz ja / pare korzeni w domu wiec roznie rosnie: ..neiwiem moze znaxcie ten sposob ojciec mi doradzil ze teraz nei ma co sadzic mlecza bo i tak sie nei przyjmie trera znadszedl dla niego/mlecza/ okres od[oczynku wykopcie pare korzeni mlecza ui wlorzcie do lodowki na miesiac potem wyjmujecuie sadzicie i spoko rosnie sowerzytki nowy listek mlecza tak moj ojciec mi doradzi i sie di tegi dostosuje on sie zna....narzie poisadzilem 3 przyja sie jeden wiec mlecz ma w domu.pozdrowienia

misiekk
    Guest

rysiek minely 3 tygodnie lestat znowu sie zaparl nic nie rusza juz pomidor tez sie znudzil co mam robic?????????????????????ratujcie..karmic na sile?

Uprawnienia umieszczania postów