Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: 6 dzien dalej nic:(

Re: 6 dzien dalej nic:(

a może przestawiasz mu codzień gdzie indziej miske z żarciem i leg już głupieje gdzie jest żarcie ??

misiekk
    Guest

...nie ...caly czas w tych samym miejscu na poczatku kladlem na galkazie jak zabacz powoli troche jesc z galezi /owoce / polozylem na dul.... a zielonka rosnie w terra

Misiekk, wiesz, że mimo pisowni z naszą korespondencją jest ok! Napisz, jaką legwan ma temperaturę . To ważne. Dobrze, że cokolwiek zje i ma UV ! Pozdrawiam! Rsiek

Zaraziłem się! :-))) Miało być-Rysiek

tapirek
    Guest

Tez chce sie zarazic!!!

misiekk
    Guest

...byle nie odemnie ...temperatura: dokaldnie nie moge stwierdzic bo termometr ktory mam nie jest chyba najleprzy....taki okragly ze zdjeciem legwana-znacie? .. ten term. wskazuje mi temperature pod zarowka 32 36 w reszta terarium okolo 25 27 wilgotnosc tez dobra tak mi sie wydaje spryskuje 3 4 razy dziennie podloze caly czas jest wilgotne i cieplutkie ... UV takze swieci 12 13 godzin na dobe razem z zarowka /taki grzybek/ ... troche sie uspokoilem lestat/ tak sie zwie/ zacza powoli cos jesc dzisiaj zjadl caly plaseter pomidora i troche bazyli ...owoce i wazywa jakos probuje ale zieleniny cos nie za duzo, tylko troche skubna ... aha mam dobra wiadomosc/ chyba/ 2 dni temu zauwazylem ze zaczyna mu schodzic skura z glowki dzis calkiem zeszla i jest teraz ladnie zieloniutka ..ladnie zeszla prawie w calosci jak taki "pancerz" ... lestata juz troche inaczej reaguje jak porzadkuje terra i wkaldam jedzeni ... juz nie ucieka w jedno miejsce i nie siedzi takm skulony teraz biega po calym terra skacze po galeziach i proboje czasami schowac sie pod woda...pozdrowienia ...bede informowal o kazdym jego postepie .. jesli oczywiscie macie ochote to czytac

tapirek
    Guest

Jasne!Sama przerabiam "odkrywanie" zwierzaka. I wszystko mnie cieszy.pzdr.t
    ps mozesz na maila.

Misiekk, narobiłeś tu niezłej "zadymy" . Tyle postów! Mówiłem ( a raczej pisałem Ci ), że będzie dobrze. Temperatura ok. Cieszy mnie, że legwan zaczął jeść i jest spokojniejszy. Informuj o zmianach. Pozdrówko! Rysiek

misiekk
    Guest

...zacza jesc najbardziej pomidory........kurde ale z zieleninki nic((((((((((((((

misiekk
    Guest

odstawilem pomidorek i nic znowu nie je polozylem jiscie mlacza naewt nie tkna((((((((((((((((((((((((( bazyli i koperku tez nei rusza((((((((((((((((((((((((((ku...... przestaje mi sie to podobac.....to juz 2 tygodnie ...

Uprawnienia umieszczania postów