-
Re: Jarku Zajączkowski - afera Wrocławskiego ZOO
Nestety Pani Katarzyno MAMY odmienne poglądy. Najwyrażniej uwidocznione w liatach z tematu "Nowelizacja ustawy - o zgrozo" Moje poparcie dla ustawy jako kontroli nad odłowem zwierząt z naturalnego środowiska (w skali globalnej) oraz Pani wskazywanie na jej bezsens w aspekcie rejestracji przez Firmy zajmujące się handlem zwierzętami (czyli Pani) - Ochrona zwierząt tak ale z głową (czy podobnie). Cieszę się, że jednak mimo bezsensów udaje się Pani (jako jedynej w 3-mieście? trochę szkoda) rejestrować (i wyrejestrowywać) zwierzęta. Serdecznie gratuluję życząc wytrwałości w kontynuacji.
Moje prowokacje? Czy ja nazywam się Naczas, Oleksy ? Czy jestem dziennikarzem GW? Po przeczytaniu tekstu GW wielu ludzi z tego Forum zaangażowało się w obronie Pana Brachaczka. Wielu poznało autorów i intencje (m. inn. i ja)
Cieszę się, że nie ma Pani nic do weterynarzy. Wnioskuję z tego, że Pani zwierzęta cieszą się również - fachową opieką jaką sprawują nad nimi nasi wspólni znajomi lekarze weterynarii. Proszę przekazać pozdrowienia!
Uprawnienia umieszczania postów