Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: czy 25x50x30 bedzie dobre???

Re: czy 25x50x30 bedzie dobre???

zawsze możesz spróbować z jakimś pająkiem. Dla naziemnych takie terrarium jest w sam raz. Mogą też być jakieś owady (np. kruszczyce).

jarooo
    Guest

kurcze, rybki i owady jakos mnie nie kreca. na prawde nie ma jakiegos innego zwierzaka dla ktorego takie terra byloby dobre????

ślimaki np: jakis gatunek Achatina

albo jakies pajeczaki, skolopendry, krocionogi

dr Robert
    Guest

Ponieważ owady Cię nie kręcą, Fryta proponuje pająka )))

jarooo
    Guest

nie zebym sie nie znal ale ja slimaki pajeczaki i krocionogi traktuje jak owady:/

krótko mówiąc: robactwo?

Loke
    Guest

mozesz poszukac gekonow szczekajacych (opis na stronie) jak znajdziesz to daj znac na mejla tez sobie chetnie kupie

a tak na powaznie to ciezka sprawa

wiem ze sa baardzo male kameleony (1-2 cm) ale nie wiem jakich rozmiarow terra potrzeboja i czy sa dostepne w chandlu i na pewno nie sa to zwierzaki dla osoby bez doswiadczenia

poza tymi maluchami ciezko ci bedzie cokolwiek znalesc

ja mam podobne akwarium i zdecydowalem chodowac tam rosliny wodne myslalem nawet o aksolotlu ale nawet takiego "obrzydlistwa" mi bylo szkoda

kurcze, naprawde musi byc takie wielkie to akwarium? Znam ponad 2 letniego lega, ktore ma terrarium ok 100dl, 50szer, 80wys. Jest ZUPELNIE zdrowy, ruchliwy, towarzyski, jak chce pobiegac jest wypuszczany po pokoju. Jego opiekun zna sie na legach (jest weterynarzem). Oczywiscie niedlugo zrobi mu wieksze, ale jesli na 2 lata starcza takie, to moglabym tez miec lega (marze o tym!). Przez 2 lata na pewno zalatwilabym cos duzego. Powiedzcie, co myslicie....

Znam lega który ma 4 lata i 90 cm, a mój ma 3,5 roku i 150 cm oraz 5 kg. Ten 4- letni to mniej niż połowa mojego! Legwan Ci tego nie powie, ale czy będzie szczęśliwy jeśli terrarium będzie mniejsze niż on ?! Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Zobacz o biczogonie w swoim temacie- " coś roślinożernego".

Uprawnienia umieszczania postów