-
Re: czy 25x50x30 bedzie dobre???
Moje pierwsze tera to 50*50*100 a teraz 2m*1m*2m
Legwan potrzebuje terrarium a nie akwarium !
-
a czy ja napisalem chyba bede musial se wybrac jakiegos mniejszego jaszczura czy chyba bede musial se wybrac jakiegos mniejszego gada. poznalem wasze opinie i z legwana musze poki co zrezygnowac. moze kupie malego zolwia czarwonolicego albo jakiegos gada kotry nie wymaga duzego terrarium.
-
Tylko nie wiem co Ty tam chcesz zmieścić ... strasznie małe masz to terrarium.
-
Jeśli będziesz mógł pokusić się o większe ( 2x takie jak masz) terrarium to możesz o jakims gadzie pomyśleć. Może gekon lub biczogon ? Pozdrówko! Rysiek
-
kłopot w tym ze nie mam miejsca na kolejne terrarium. dlatego mysle ze jednak kupie malego zolwia czerwonolicego. tylko ze takie terrarium tez nie starczy na dlugo :/
-
mały to on będzie jak go kupisz, ale za rok-dwa... talerzyk
-
Jeśli nie masz miejsca na większe terrarium, to te które masz wystarczy chyba tylko dla małych rybek. Oczywiście jeśli na sercu leży Ci dobro zwierzęcia. Niektórzy sadyści i w takim zmieścili by 150cm legwana lub dużą agamę :-(( . Mam nadzieję, że do nich nie należysz :-))). Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru ! Rysiek
-
-
wiadomo ze gdyby obojetne mi bylo to jak zwierzak bedzie czul sie w takim terra to nie pytalbym Was o opinie. po prostu rozkminiam jaki gad by pasowal do tego terra ale chyba niestety macie racje ze te rozmiary odpowiadaja tylko rybka :<
-
Jarooo, to nie było złośliwie, ale naprawdę takie terrarium jest za małe. Nadaje się dla rybek i to np. głupików lub mieczyków. Skalary, welony itp też by się w nim źle czuły . Pozdrówko! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów