Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Spryskiwacz

Spryskiwacz

Chciałbym zamontować legwanowi w terra jakiś spryskiwacz automatyczny.Jak to zrobić??Gdzie kupić pompkę i jakiej mocy??Co jeszcze do tego potrzeba??Gdzie mogę to kupić??Jestem z Konstancina koło Wawy.

Re: Spryskiwacz

http://www.snakes.pl/ - o spiskiwaczku chyba tam duzo niema... z tego co pamietam ale sa inne sposoby rowniez ciekawie jak i bardzo estetyczne ze tak pwoiem....

jak sie nie myle to jest pompa w biofilu

No tak,ale czy ta popmka nadaje się do spryskiwacza czy raczej do kaskady??

Ktoś opisywał spryskiwacz z pompki do spryskiwania szyb w Uno.

wogóle dobry pomysł z samochodowych czesci porobic, chyba sie przejde na autozłom

najlepiej jest pompke od poloneza.ja kupilem w dewoo i dalem chyba 30 zl(nowa).W sklad wchopdzi pompka ze zbioorniczkiem, wezyki i dwie dysze lecz daja one strumien skupiony.ale idziesz do ogrodniczego o taqm maja dysze dajace rozproszony strumien taki do zraszania i taka dysza kosztuje chyba z 2 zl.Ja swojego jeszcze nie podlaczylem bo jeszcze zasilacz(pompka na 12 V) ale wkrutce sie za to wezme to napisze co i jak.wiem tylko ze jak soprawdzalem cisnienie to jest ok.
    jak bys ja chcial sprawdzic w domu to najlepiej prostownikiem.no i napisz co i jak podlaczysz.pzdr

Ja wykożystuję zaproponowany sposób (tyle, że od Forda Fiesty). Dysze zrobiłem z dyszek-przycisków od dezodorantów, ale mój funfel wykożystuje wspomniane dysze do zraszaczy i też jest OK.

mam takie cos zrobione z pompki z tico tania 25 zl i plastikowa (inne sa metalowe) za zbiornik uzylem stary spryskiwacz tozkrecilem dysze i wszystko gra zdjecie

Dzięki za pomoc. ))

Uprawnienia umieszczania postów