Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Ocencie

zelik
    Guest

Re: Ocencie

Witaj noradarling

Tez tak slyszalem jak tylko uzbroje terra w roslinki to cykne fotke i umieszcze na forum

Pozdrawiam
    Wojtek

ja moze jedyny czepliwy (hehehe, tez nie lubie czepliwych postow ale chyba troche mala wentylacje zrobiles... mam na mysli ten maly paseczek z prawej strony... i wlasnie, jak wyciales taki prostokacik w szkle? i jakiej grubosci jest szklo?

vera
    Guest

napisz jakie wymiary ma terra!!!! wyglada super, ja za jakis miesiac tez buduje nowe

zelik
    Guest

Witaj vera

Terrarium ma 150/120/60 (wys/sze/głę) i jestem z niego bardzo dumny
    z tym ze to jest moje pierwsze terrarium w zyciu.

Pozdrawiam
    Wojtek

zelik
    Guest

Witaj pepre

Wydaje mi sie ze jest wystarczajace bo niewiem czy widac jedno jest na dole z lewej strony a drogie na goze z prawej jak bedzie za malo to zamontuje wiatraczek od procesora. Szklo jest 6mm a wyciecie to przechlapana sprawa sa dwie mozliwosci jedna to nawiercenie wiertlem do szkla otworow i oszlifowanie (w domu nie do wykonania potrzebne sa specjalne wiertla i specjalna wiertarka stolowa o gigantycznych obrotach) a drogi ktory ja uzylem jest on bardzo drogi lesli nie masz dostepu do lasera tnacego szklo w firmie gdzie pracuje jest taka maszyna (hehe w zasadzie jest to wielkosci dwoch autobusow) i tak powstaly takie dziury a co do tego paska to on wcale nie jest taki maly jest taki sam jak kratki wentylacyjne ktore montuje sie w drzwiach od lazienki.

Pozdrawiam
    Wojtek

Ivan.
    Guest

Jest super.
    więcej nie napisze bo chce sobie pooglądać

a-szka
    Guest

No bardzo ładne, ja też kilka dni temu zrobiłam sobie nowe terrarium (przy pomocy męża i teścia)

zelik
    Guest

Witaj a-szka

Bardzo fajne jakie ma wymiary bo wyglada na dosc male ???

a-szka
    Guest

niestety kiepski aparat ((

Czy oprocz tego co widac na zdjeciu,jest jeszcze jakies zrodlo ciepla (np.od dołu)?

Uprawnienia umieszczania postów