-
Re: Ocencie
Witaj noradarling
Tez tak slyszalem jak tylko uzbroje terra w roslinki to cykne fotke i umieszcze na forum
Pozdrawiam
Wojtek
-
ja moze jedyny czepliwy (hehehe, tez nie lubie czepliwych postow ale chyba troche mala wentylacje zrobiles... mam na mysli ten maly paseczek z prawej strony... i wlasnie, jak wyciales taki prostokacik w szkle? i jakiej grubosci jest szklo?
-
napisz jakie wymiary ma terra!!!! wyglada super, ja za jakis miesiac tez buduje nowe
-
Witaj vera
Terrarium ma 150/120/60 (wys/sze/głę) i jestem z niego bardzo dumny
z tym ze to jest moje pierwsze terrarium w zyciu.
Pozdrawiam
Wojtek
-
Witaj pepre
Wydaje mi sie ze jest wystarczajace bo niewiem czy widac jedno jest na dole z lewej strony a drogie na goze z prawej jak bedzie za malo to zamontuje wiatraczek od procesora. Szklo jest 6mm a wyciecie to przechlapana sprawa sa dwie mozliwosci jedna to nawiercenie wiertlem do szkla otworow i oszlifowanie (w domu nie do wykonania potrzebne sa specjalne wiertla i specjalna wiertarka stolowa o gigantycznych obrotach) a drogi ktory ja uzylem jest on bardzo drogi lesli nie masz dostepu do lasera tnacego szklo w firmie gdzie pracuje jest taka maszyna (hehe w zasadzie jest to wielkosci dwoch autobusow) i tak powstaly takie dziury a co do tego paska to on wcale nie jest taki maly jest taki sam jak kratki wentylacyjne ktore montuje sie w drzwiach od lazienki.
Pozdrawiam
Wojtek
-
Jest super.
więcej nie napisze bo chce sobie pooglądać
-
No bardzo ładne, ja też kilka dni temu zrobiłam sobie nowe terrarium (przy pomocy męża i teścia)
-
Witaj a-szka
Bardzo fajne jakie ma wymiary bo wyglada na dosc male ???
-
niestety kiepski aparat ((
-
Czy oprocz tego co widac na zdjeciu,jest jeszcze jakies zrodlo ciepla (np.od dołu)?
Uprawnienia umieszczania postów