Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: ZYWE ROSLINY

dr Robert
    Guest

Re: ZYWE ROSLINY

Mogą być. Mają dość twarde liście więc trochę wytrzymają.

Loke
    Guest

ekstra

wielkie dzieki

Ivan
    Guest

koniczyna

proponuje zakupic książke o legwanie jest tan na ten temat trochę napisane
    Miłej lektury

Ja bym nie reklamował tego badziewia znaczy tfu tfu broszurki :-)
    No ale wiadomo biznes is biznes. Ja zachowałem sobie z niej tylko fotki bo są niezłe a reszta .... ;-)

jak to mówią: lepszy rydz niż nic. Jak do tej pory nie ma po polsku rewelacji na temat legwanów, a zapotrzebowanie jest bardzo duże. Lepsza wiec taka "broszurka" niż totalny brak informacji na temat hodowli. Szkoda zwierząt dla tych, którzy nie maja bladego pojecia o ich utrzymaniu. Niech mają choć szanse na przynajmniej nieco lepsze warunki.

Myślę że dla chcącego nic trudnego jest na necie taka masa informacji w praktycznie każdym języku że głowa boli. Są nawet do ściągnięcia obserne referaty Melisy Kaplan z jej strony jak tylko kto czytaty po angielsku. I nie ma co sie tłumaczyć że nie wszyscy maja dostep do netu bo przeca Cafee-internet wysiało teraz tyle że na bank w każdym mieście się znajdzie a i tak ludzie kupuja gady (bo nie tylko Legwany) bez kompletnego pojecia jak to to obsługiwać.
    Jasne że fajnie że wkońcu ktoś znalazł dziurę w temacie i starał się ją zapełnić ale to bardziej wyglada na chęć zrobienia interesu niż pomoc dla nieuświadomionych.

Pozdrawiam
    Seb

Uprawnienia umieszczania postów