-
Re: ZYWE ROSLINY
Mogą być. Mają dość twarde liście więc trochę wytrzymają.
-
-
-
proponuje zakupic książke o legwanie jest tan na ten temat trochę napisane
Miłej lektury
-
Ja bym nie reklamował tego badziewia znaczy tfu tfu broszurki :-)
No ale wiadomo biznes is biznes. Ja zachowałem sobie z niej tylko fotki bo są niezłe a reszta .... ;-)
-
jak to mówią: lepszy rydz niż nic. Jak do tej pory nie ma po polsku rewelacji na temat legwanów, a zapotrzebowanie jest bardzo duże. Lepsza wiec taka "broszurka" niż totalny brak informacji na temat hodowli. Szkoda zwierząt dla tych, którzy nie maja bladego pojecia o ich utrzymaniu. Niech mają choć szanse na przynajmniej nieco lepsze warunki.
-
Myślę że dla chcącego nic trudnego jest na necie taka masa informacji w praktycznie każdym języku że głowa boli. Są nawet do ściągnięcia obserne referaty Melisy Kaplan z jej strony jak tylko kto czytaty po angielsku. I nie ma co sie tłumaczyć że nie wszyscy maja dostep do netu bo przeca Cafee-internet wysiało teraz tyle że na bank w każdym mieście się znajdzie a i tak ludzie kupuja gady (bo nie tylko Legwany) bez kompletnego pojecia jak to to obsługiwać.
Jasne że fajnie że wkońcu ktoś znalazł dziurę w temacie i starał się ją zapełnić ale to bardziej wyglada na chęć zrobienia interesu niż pomoc dla nieuświadomionych.
Pozdrawiam
Seb
Uprawnienia umieszczania postów