-
Debilizm ...
Przed chwilką zobaczyłem taką oto ciekawostke :
"Podczas zawodów w chwytaniu jadowitych węży, które odbywają się rokrocznie m.in. w Sweetwater (Texas) zabijanych jest ku uciesze publiki tysiące grzechotników (w 1997 roku zabito 8,2 tony tych węży!). Nagrodę otrzymuje ten "łapacz", który złapie i przyniesie największego węża. W ten sposób niszczy się populacje naturalnych eliminatorów szkodników - gryzoni, a na łowy węży trzeba się zapuszczać coraz dalej w prerię. "
jak ludzie mogą być tak debilni i bezduszni?? Skąd oni się biorą?? Wkurza mnie takie zachowanie, najchętniej sam bym tych teksańczyków zabił...
-
Re: Debilizm ...
Widziałem kiedyś reportaż z tego "święta", tysiące grzechotników wrzucane są do jednego wielkiego "terrarium" gdzie czekaja na zabicie. Całe "święto" ma charakter festyny, odpustu, na straganach sprzedawane są pamiątki wyrabiane z grzechotników : skóry, grzechotki, ususzone głowy etc.
P.S
TACY SĄ WŁAŚNIE AMERYKANIE I ICH WSPANIAŁĄ AMERYKA.
-
Moze uzadzimy festyn kto uboluje i przyniesie najglupszego "lapacza" w Texasie?
Gdyby odlawiali weze dla jakis celow (tak jak sie odlawia zwierzeta na jedzenie czy futro) to jeszcze bylabym w stanie to zrozumiec. W koncu ludzie tez sa drapieznikami. Ale dla zabawy? Zenada...
-
Jednym słowem PORAŻKA ale może nie zawsze wąż przegrywa )))))))
-
Też to widziałem, a dodatkowo jest to opisane w książce ''Dotknięcie węża. Strach i fascynacja'' , dodać należy iż "bochaterscy łapacze" polują na grzechotniki w okresie zimowym kiedy zwierzaki są mało aktywne i nawet nie mają siły grzechotać a co dopiero szybkości żeby dziabnąć takiego gościa.ale to są cali Amerykanie...
-
Jednym slowem skonczeni deblie, prwie wogule ryzyka a weze zabijane bez potrzeby i powodu, ehhhhhhhh
-
Ameryka to chłam, ubóstwo intelektualne, chołota, propaganda debilizmu i pochwała głupoty. Nie znosze Amerykanów za ich prymitywne "święta", kretyńskie rozrywki i tłuste mordy.
Konkurs w rzucaniu żywą rybą na odległość też musi być "fascynujący". Podejrzewam, że mają wiecej rozrywek tego typu i aż dziw mnie bierze, że
w tym "cywilizowanym i wspaniałym" społeczeństwie pozwala się na takie rzeczy. Tak naprawdę nie ma na to odpowiedniego komentarza.. :[
-
Ja to popieram..zaczynam od zaraz..myślę, że wszyscy możemy zarobić na tym miliony, bo debili i tłumoków tam jest w bród. Trzeba by ich w wagony pakować..
-
A mzoe Polskie swieto nowe, szczelanie do prymitywnych teksanczykow?? kazy ma 2 magazynki i kto wiecej uszczeli.....
-
ide na to , Texsas to jeden z najliczniejszych stanów, będzie co ustrzelić
Uprawnienia umieszczania postów