-
Re: konsternacja
na weza owszem ale to mialo isc na dusiciela jakoms odmiane boa c. i na terrarium dla niego obcy skoros taki madry to ciekawe jak bys ty sie czul zeby ktos ci prezent podpierdzieli tu juz nie chodzi o kase bo to moge od ojca dostac ale o to ze to zrobila
rownie dobrze moglem dostac boty a ona by je mi zabrala i powiedzial ze bede je dostawal tylko w gory bo tak szybko je zniszcze ludzie
-
Jezeli te pieniadze nie byly od matki tylko od kogos innego, to chocby byl na jej utrzymaniu, to zupelnie nie jej sprawa na co wyda pieniadze. Juz jest pelnoletni. A obowiazku oddawania pieniedzy pod dyspozycje rodzicow nie ma.
-
a wybory coraz bliżej....
hehe ja tam odrazu jak kase dostałem to ją wydałem na rower w ten sam dzien wiec matka naet czasu nie miała :P
-
tak ale ja dostalem kase i polozylem ja na biorku przeciez nie wypadalo wyciagac jej z kopert i chowac do kieszeni a jak impra sie skonczyla to kopery znikly nawet cholera niezdazylem zajzec do zyczen dostalem je po tym jak matka oproznila koperty z kasy
-
A chociaz wiesz ile kasy tam bylo??
-
powiedz jej ze prezentów sie nie zabiera i ze Ci sie nie odoba jej zachowanie ale ze jeszcze ma czas na zreflektowanie sie:P:P
pocisnij po ambicji i odda;]
-
wiem tak mniej wiecej ok1200
-
Powiedz o tym ojcu. Niech porozmawia z Twoją mamą - może zmięknie. :P (pod warunkiem, że ojciec nie maczał w tym palców )
-
hehehe moja matka jest rozwiedziona z ojcem jak mu powiedzialem co wyprawia jego byla to niezle sie usmial
-
Chciałeś uderzyć własną matke za 1200zł...idź chłopcze weź zimny prysznic!
Uprawnienia umieszczania postów