Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Licealista Salezjanin w Krakowie?

dawid_długoszewski
    Guest

Licealista Salezjanin w Krakowie?

Są jakieś osoby na forum które chodzą do liceum Salezjanów w Krakowie?.Bo od września będe tam chodzi i chętnie bym się zapoznał z jakimiś terrarystami

Re: Licealista Salezjanin w Krakowie?

HEHEH ja znam salezjan ale z Oświęcimia zajebiści pijacy To sie nazywaja prawdziwi duchowni chlali z nami rónwno na obozie

demon666
    Guest

Biedne dzieci...
    Nie chodzi mi o tych co chleja tylko ogolnie o tych co tam ida

dawid_długoszewski
    Guest

Liceum salezjańskie nie jest prowadzone przez księży.W szkole jest 5 księży reszta nauczycieli.Dyrektor jest księdzem.LIceum spoko

wh6fxe
    Guest

Hehhe z kad ja to znam Lic. salezjanskei tylko z nazwy jest takei "chrzescijanskie" a cala prawda dopiero po czasie sie wyjawia jak juz ktos " w tym siedzi"

demon666
    Guest

Mimo wszystko bym tam nie poszedl, jakos czuje odraze do wszystkich tego typu instytucji stawiajac na czele kosciół a kończąc wlasnie na takich szkolach...
    Zreszta nigdy nie chodizlem na religie wiec to by bylo glupie ze chodze do chrzescijana a nie uczeszczam na rele:P

dawid_długoszewski
    Guest

Widząc twój nick nikt nie ma już wątpliwości że nie lubisz kościoła

demon666
    Guest

Nie lubię kościoła nie za co ze jest chrześcijański czy cos w tym stylu tylko porostu jak się nasłucham o tych wszystkich księżach jakie przekręty robią, ze pedofile itd... to dziękuję bardzo:/
    A zresztą do samej wiary tez mam pare zastrzeżeń np. zrobisz cos złego wyspowiadasz się i już jesteś czysty, potem znów popełniasz ten sam czyn i za każdym razem spowiedź i jesteś oczyszczony z grzechu, moim zdaniem bez sensu takie cos...
    Pozatym niedawno w TV słyszałem wypowiedz księdza ze dla niego spowiedź to zawód i robi to dla kasy :P
    Jaki sens wiec ma chodzenie do spowiedzi?
    Wierze w siebie w swoje możliwości, wiem ze nikt mnie nie wspomoże w moim życiu a tym bardziej Bóg!

psycho997
    Guest

Jesli chodzi o ksiezy to tez mam o nich zdanie wyrobione...wystarczy przyeczytac "Byłem księdzem" - Roman Jonasz polecam te ksiazke sa 3 czesci narazie czytam 2 i zostalo mi kilka kartek.

dawid_długoszewski
    Guest

Napisałem tego posta do osób które chodzą lub będą chodzić do tej szkoły a nie wysłuchiwać obraźliwych tekstów do księży.A to że Rydzyk i spólka robią przekręty to nie znaczy że wszyscy księża są źli.

Uprawnienia umieszczania postów