-
Hasło w rar
Jak moge złamać hasło w rarze? Ściągnołem gierke z torrenta i ma hasło był sam rar i ten plik co daje w załączniku. A plik wziołem z tej stronki <url>http://isohunt.com/torrents.php?ihq=prison+tycoon&ext=&op=and</url> to jest ten pierwszy na liście. Szkoda mi znów ściągac bo długo ściągałem Plis o pomoc.
-
Re: Hasło w rar
Jak otworzysz plik rar to po lewej jest lista plików a po prawej jest jakiś zbiór napisów. A ten adres url skąd wziołeś? Jeśli z prawej strony to to jest hasło
-
-
Jak torrent to wejdz jeszcze raz na ta strone i znajdz ten torrent (nie sciagaj) tylko zobacz co jest tam napisane - powinno byc haslo, byc moze nawet w opisie tego co sciagales
-
A, sorry, nie widzialem ze dales linka do torrenta. Zobacz:
TNT
PROPER - TNT
PROPER
Pozatym jak to jest to pierwsze na liscie, to nie zajumje troche za malo miejsca? 74mb?
-
To nie zajmuje 74 tylko. Chyba źle patrzysz, to jest ten pierwszy co pisze coś tam Prison Tycoon NFO - ELEGANCE
-
Re: Has?o w rar
Jak patrzylem (wczoraj) to ten Twoj byl akurat juz drugi (miejsca sie zmieniaja zaleznie od tego ile osob ma tego torrenta).
A haslo jakies dziala? czy nie?
-
Re: Has?o w rar
Nom już znaazłem, hasłem była strona internetowa z której pochodził torrent, znalazłem go przez pomyłkę a nigdzie skur***** nie npisali gdzie szukać hasła
dzięki, pzdr all
Uprawnienia umieszczania postów