-
Re: hehe....znowu allegro:D:D:D
o...niebardzo ,nie kazdy kto nie wie ile sie płaci za maczniaki jest "frajerem"
-
w katowicach za 1 dag. zaplacisz niecale 2 zlote!! tam kupilem jakis rok temu.....teraz mam tego MASEEEEE)))) ale mniejsza z tym....
-
W szczecinie w zoologiku jeden macznik kosztuje 10gr wiec to o wiele taniej... co do sprzedazy kedziorow za 3zl to dla mnie glupota, w ten sposob ludzie sami odbieraja sobie mozliwosc wiekszego zarobku. za rok beda kosztowaly 1zl bo kazdy bedzie chcial sie pozbyc. uwazam ze naprawde powinno sie ustalic ceny pajakow ponizej ktorych nie powinni ludzie schodzic i to by bylo ok. tylko zawsze sie ktos znajdzie kto ja zanizy...
-
ROTFL... gospodarka centralnie planowana
To mi sie z czyms kojarzy...
W obecnych czasach nie mozesz zabronic ludziom chciec zarabiac mniej lub wiecej ;>
-
Atrax z całym szcuneczkiem wiem ze to smiesznie wyglada ale to by naprawde ułatwiło i moze zlikwidowało zawisc wśrod terrarystów(która mozemy zaobserowac na codzień)
kazdy by miał swoich kupców, i chyba nie zaprzeczysz, ze to co sie dzieje z kedziorami to jest paranoja....
-
Ale czemu kędziory są takie tanie? Wielu terrarystów chciało by rozmnożyć pajączki. Z rozmnażaniem kędziorów niema problemu. Można z miejsca kupić tanio samice i samca, dopuścić i można sie pochwalić że coś sie rozmnożyło. tylko co potem zrobić z małymi pajączkami? może opchnąć po 3 zł? :> Cena musi być taka niska, bo niewiele osób chce już kupować "zwykłe" kędziory:/
fajnie by było, gdyby były ustaone jakies minimalne ceny
-
Napisz do Brav... to znczy do UOKiK :> http://www.uokik.gov.pl/
-
Atrax- wyobraz sobie, jesli np. hodowle kedziorow wypracowywalyby 300% normy, a kedziorki zalegaly w nich, a np. bylby deficyt na jakies inne, i bylyby rozchwytywane jak kiedys papier toaletowy )))
Uprawnienia umieszczania postów