Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Przepis na Absynt.

ironkapela
    Guest

Przepis na Absynt.

Ostatnio byla rozmowa na temat Absyntu. Znalazlem na niego przepis i chce sie nim z Wami podzielic (alle jestem laskawy co ;D ). Oto przepis: http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/5508.
    Ja jutro biore sie za robote

Pozdro

Re: Przepis na Absynt.

Jak dostarczysz mi składniki to ja też od jutra zaczynam A tak btw ma ktoś możliwośc kupić i wysłać?? :>

Kupić oczywiście gotowy, a nie składniki

cyclosternum
    Guest

tego w polsce nie kupisz legalnymi zródami:P

ironkapela
    Guest

Wszystkie potrzebne zioła są dostępne w sklepach zielarskich.
    Musze to sprawdzic

ponczos
    Guest

Kupisz - np. w Carrefourze. Wiadomo że to nie to samo co domowej roboty, ale kupić kupisz. Smaczne. %-))

TylerPL
    Guest

Ja ostatnio w wolnoclowym (jak lecialem tutaj do USA) widzialem Absinth 66% (czemu nie 666... :P). Ale to byl jakis inny niz ten slowacki - wiem bo u kolegi widzialem jak jego brat ze Slowacji wrocil. Dla tego nie kupilem, kosztowal cos ok 60zl... Ale za to widzialem inny alkohol:

Rosyjski "Rasputin" ktory ma 70% i za 1l (LITR) ktosztowal ok 20-25zl!!!!!!!!! TAK ZLOTYCH! Na wolnoclowym!

No a myślisz, że ja inwalida i do sklepu bym skoczyć nie umiał jakby u nas były Dlatego się pytam, bo może ktoś często lata na Czechy/Słowację i by mógł kupić i wysłać. A tak btw to można w Polsce legalnie kupić, ale jedyne co widziałem to odmiana 50%, czyli najsłabsza.

Eee jest u nas we Wrocku! nawet w czyms takim jak makro mozna dostac absynt

Heh.. ja sie umowilem z kuzynem ze jak dostaniemy sie na wymarzone studia to bedziemy swietowac przy kieliszku tego - KLIK

Jest to Absynt o oryginalnej starej recepturze i zawartosci 100mg thujonu/litr

Uprawnienia umieszczania postów