-
Re: strong men
Dymek siedział za dymanie hehe
-
ehh ;((
wiadomo ze koksuja, a kto kto uprawia sprot zawodowo nie koksuje ?????? ciekawe kto mi na to odpowie ??
lekkoatleci koksuja ;] pilkarze, koszykarze ;] popatrzcie sobie na NBA, kolarze tez podobno ostro jada
tylko po strongmenach i kulturystach to widac... ;/ wezcie sie poprzyczepiajcie do kolarzy albo tenisistow :P
myslicie ze wystarczy wziasc koks i wynik zrobi sie sam...????
-
JA ciwcze na silce i wiem jak jest Azzurreeuss masz racje i Ty ironkaplea tez
-
hahah naturalni dobre kreatyna i hmb anabole nic wiecej hahaha pozatym jak by to były naturalne miesnie to by połowa tych gosci była w reprezentacji polskich sztangistów! pozdrawiam
-
Ja nie sądzę, by wszyscy używali sterydów. Popatrzcie na www.kulturystyka.org tam jest wielu takich, którzy doszli do ogromnej formy dbając o diete, sumiennie ćwicząc i zażywając DOBRE suplementy.
-
tylko ze jak pudzianowski by przestal pakowac to niewygladal by jak worek...
CIEMNOTA CIEMNOTA CIEMNOTA!!
ludzie
nic niewiecie to niepiszcie! PROSZE mnie dobija wasza CIEMNOTA
80% z was daje poprostu glupie wypowiedzi - niewiecie co piszecie!!
poczytajcie troche , pocwiczcie, to pogadamy
az szkoda slow...
czy wy naprawde myslicie ze wystarczy tylko dac sobie kilka zaszczykow i beda miesnie?
N-I-E
do tego tzreba naprawde duzo pracy i jak ktos wczesniej napisal oni biora sterydy pod okiem lekarzy!
a tak pozatym to napisze jeszcze dla ciemnoty ze koszt sterydow to tylko 50% a drugie 50% to ochrona zoladka i watroby
-
smiti
tam sterydow uzywaja wszyscy ,i bez wyjatkow...
a jeszcze taka ciekawostka:
kulturysci sa na 4 miejscy w zazywaniu dopingu (ze wszystkich dyscyplin sportowych)
na 1 sa kolarze...
-
Prawda jest taka ,ze bez koksow i w kulturystyce i w strong manach nierealne jest osiaganie dobrych wynikow. Te sporty sa wlasciwie w praktyce wylaczone z wszelkich kontroli antydopingowych a sponsorzy sami im "laduja koksik w pupy" zeby tylko ogladalnosc mieli duza Wiadome ze wszystko to polaczone jest z treningami dieta itp .. Nie da się zrobić powyzej 50cm w bicepsie na danonkach niestety yoo
Uprawnienia umieszczania postów