Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: JAki program pocztowy??

JAki program pocztowy??

Jakiego programu pocztowego używacie (tnz jaki polecacie) no i dlaczego ??

TylerPL
    Guest

Re: JAki program pocztowy??

Z wlasnego doswiadczenie wiem, ze najlepiej jest moe uzywac zadnych programow, tylko wchodzic zawsze na server! Jest to najlepsze rozwiazanie dla tego, ze zawsze masz dostep do swoich wszstkich maili gdziekolwiek jestes! Bo jak masz program to np. jak gdzies wyjedziesz, to juz nie masz kontaktow, nie mozesz czytac starych wiadomosc (bo sa na Twoim dysku) i w ogole jest z tym pozniej problem.

Ale jak jednak jestes zdecydowany na probram to polecam Microsoft Outlook (nie Express!), albo FireBirda, czy jak sie nazywal ten program od Mozzili FireFox'a ... ---> poszukaj

Ja od dawna używam TheBat, dla mnie jest najlepszy.

Patt
    Guest

zalezy do jakiego systemu operacyjnego :P
    do tej pory uzywalem w WinXP, Outlook Express`a (przetestowalem w nim chyba wszystkie programy pocztowe, i jak dla mnie jest najlepszy), natomiast teraz uzywam Fedory Core 4 i w niej uzywam standartowego programu pocztowego (w KDE)

Pozdrawiam...
    Patt

Polecam Mozille Thunderbird.Outlook expresy sie nie umywaja- moje prywatne zdanie :]

Podpisuje sie pod tym, co napisal Samael- Mozilla jest najlepsza (Firefox tez)

A jak qrde do The Bata importować pocztę np z Outlook Expressa???

TylerPL
    Guest

Hey! To ja to piewszy napisalem!!! Masz sie pode mna podpisac, a nie pod plagiatem!!! Grr....

Jak nie widzisz to patrz:

Ale jak jednak jestes zdecydowany na program to polecam (...) FireBirda, czy jak sie nazywal ten program od Mozzili FireFox'a ... ---> poszukaj

Uprawnienia umieszczania postów