-
Uciekl mi pies, albo ...
Mialem 10 miesiecznego owczarka i lubil sobie uciekac dziura w plocie zeby pobiegac po polach, ale zawsze po godzinie wracal jak sie wyszalal, otoz wczoraj juz nie wrocil a pobiegl jak zawsze rano, albo uciekl albo zostal ukradziony bo to byl bardzo ladny owczarek niemiecki do tego jeszcze mlody
Ja osobiscie zakladam ta druga opcje.
Zrozpaczony BoNo
-
Re: Uciekl mi pies, albo ...
Moim skromnym zdaniem ci uciekł...
-
Albo jakies lepki go zabiły...
-
Jezeli ci uciekł! Troszke bardziej prawdopodobna opcja! Cała Ta sytulacja jest przez ciebie spowodowana! Spisz spokojnie, wiesz ze dziura w plocie jest, pies ci ucieka! Niedaj boze jakies male dziecko pogryze lub nawet chcac sie pobawic z dzieckiem moze zrobic mu krzywde! Zarwno mógł gdzies pod samochud wpasc!
Czlowieku pies jest niewiadomo gdzie a ty sie siedzisz spokojnie na necie! A jasne jest przeciez zeby chociaz isc sprawdzic miejsca gdzie cały czas znim na spacery chodziles!
A na drugi ras nie odkladaj zalatania dziur w plocie na puzniej!
-
Albo poszedł na panienki i wróci za 3-4 dni cały brudny i śmierdzący. Mój pies tak często robi :P
-
No i sie cieszysz?
Psy wam sie szlajaja Bog wie gdzie i Bog wie co robia, ale problemu nie ma?
Rece mi opadly do piwnicy.
-
Zapomniałeś dodać że wróci szczęśliwy
-
Mój jest już wycwaniony. Potrafi sobie ściągnąc obrożę więc wychodzi na dwór sam.
Po godzinie szczekaniem oznajmia że chce wejść do domu i żeby mu drzwi otworzyć:P
-
Mój jest już wycwaniony. Potrafi sobie ściągnąc obrożę więc wychodzi na dwór sam.
Po godzinie szczekaniem oznajmia że chce wejść do domu i żeby mu drzwi otworzyć:P
-
Brak mi słów ... głupota ludzka nie zna granic. Jeszcze się z tego cieszysz??? A jak kogoś pogryzie też ci będzie tak wesoło ??? Taki z ciebie odpowiedzialny człowiek??? Pomyśl 100 razy zanim coś : napiszesz, powiesz, zrobisz, nie zrobisz. I jeszcze się dziwicie że tyle bezpańskich psów chodzi po ulicy i tyle smutnych psich oczątek patrzy na was zza krat schroniska ... NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ NAJGORSZA CHOROBA XXI WIEKU
Uprawnienia umieszczania postów