-
Batman - poczatek
Czy ktos z was widzial juz ten film, albo ma na plycie( no wiecie na jakiej...) prosilbym o kontakt, jestem fanem latajacego nietoperza.
BoNo
-
Re: Batman - poczatek
widziałem ten film u kolegi , najgorsza czesc batmana jaką widziałem .
-
Powaga, a zapowiadal sie calkiem niezle, no ale moze masz racje odgrzewaja to w kolko i na okrąglo
BoNo
-
Wybraliśmy się na film z Harim. I ani ja (umiarkowany fan Batmana), ani Hari (bardziej zagorzały fan Batmana) się nie zawiedliśmy.
Moim zdaniem - jeden z lepszych Batmanów. Wszyscy aktorzy wpasowali się ładnie w swoje role (prócz Kate Holmes) no i zagrali koncertowo (ponownie prócz Kate Holmes)
Estetycznie ta część jest trochę "pobrudzona", nie pokryto jej fosforyzującym lukrem
Sporo scen plenerowych, ciekawe napomknienie o pewnej "organizacji" niszczącej zdegenerowane miasta i co mi się bardzo podobało - widać, że to jest "początek" Batmana... Widać drogę, którą musiał przejść, potyczki wewnętrzne, walkę z samym sobą, dojrzewanie do roli, którą postanowił przyjąć etc.
*jak na "komiksowy" film... Bardzo dobry.
-
Dzieki za wypowiedz Iskra, swoja droga i tak obejrze.
BoNo
-
A ja po tym, jak zobaczylem "Sin City", czekam, az ktos podejmie sie ekranizacji chyba najznakomitszego komiksu, jaki mi bylo dane przeczytac, a ktorego tytul brzmi "Kaznodzieja". Mniam, mniam...
Tyz sie niedlugo wybieram na Nietoperka...
-
Mi się marzy "Thorgal" na kinowym ekranie
Klasyka...
-
Film zarąbisty, bardzo mi się podobał :]
Co do "Thorgal'a" to popieram Iskre
-
No, Thorgal to klasyka, ale przyznacie, ze ostatni album byl do... bani. Nie zmienia to jednak faktu, ze film moglby byc wprost rewelacyjny.
-
Oj tak!!! Kaznodzieje wymiata!!! Ale ja nie chce ogladac jego ekranizacji bo to bedzie pewnie mega syf...
A co do Batmana to bylem na nic w kinie i film mi sie bardzo podobal! Na prawde polecam.
Uprawnienia umieszczania postów