Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Korupcja

Korupcja

http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2852654.html

http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2854256.html

Ja juz mam tego dość, chodzę na mecze ciesze sie jak dziecko z bramki, przezywam , i sie okazuje ze to i tak bylo wszytsko ukartowane...

Wielki szacunek dla Dziurowicza ze w koncu jako pierwszy odwazyl sie powiedziec o korupcji i z honorem - o swoim udziale w tym bagnie

Re: Korupcja

Korupcja jest wszedzie tego nie unikniesz mozesz miec pretencje tylko i wylacznie do fenicjan to oni zapoczatkowali to bagno

Pozdrawiam BoNo :-)

Dark Raptor
    Guest

Ratuje skórę, bo niedługo wyjdzie ten sędzia, któego Pan Dz. sypnął
    Wszyscy są siebie warci jak cała polska liga ;-)
    Dobrze, że jakoś mnie piłka nigdy nie pociągała. Choć z drugiej strony szkoda mi kibiców i ich straconych złudzeń.

dobra ja nic tutaj nie pisze, tylko ze tak sie spytam nie wiedzieliscie o tym?

Obcy wiedzieliśmy że tam czasem jakiś mecz był nieuczciwie rozegrany ale w tym wywiadzie pisze że oni mają zaplanowaną każdą kolejkę i z góry wiadomo kto, spadnie, kto awansuje a kto przegra

fibus13
    Guest

Hehe... Polska to pikuś - popatrzcie na wlochy - mecz III ligowej druzyny (Serie C1) kosztuje 100 tys zł wiec jakies 25 tys euro A u nas ledwie 25 tysiecy za zwyciestwo - jesli mimo ukartowanego meczu druzyna zremisuje sedzia pownien oddac kase.Takie bagno.Niedawno bylo w "uwadze"...

eeeehhhh
    Niestety tak jest ze stratedzy zasiadaja przy zielonym stoliku, a my (kibice) idziemy na mecz z nadzieja na wygrana naszej ukochanej druzyny byc moze sie cos zmieni, czas pokaze.

A ja jestem za tym żeby rozgrywki ligowe zawiesić podobnie jak zrobili Finowie z biegaczami (afera dopingowa) ... ale może się nie znam ...

troche szumu wokół tego było jakieś 3-4 lata temu. Już wtedy wyszło na jaw że jakiś tam mecz wisły był ustawiony. Od tamtej pory przestałem chodzić na mecze i aktywnie kibicować.
    I macie racje - szkoda kibiców, ale nie 'hooligansów' tylko tych prawdziwych kibiców, którzy żyją swoją ukochaną drużyną a nie tym komu można pod pretekstem nap*******ć...
    Z drugiej jednak strony w polsce mnie już zupełnie nic nie zdziwi. To co sie wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie. I to sie jeszcze długo nie zmieni.

fibus13
    Guest

Ale trzeba przyznać ze "prawdziwych kibiców" jest coraz mniej i to wlasnie przez to cale gówno ktorym kieruje ekipa listkiewicza...

Uprawnienia umieszczania postów