Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Wymarzone wakacje i nie tylko :)

Wymarzone wakacje i nie tylko :)

Macie jakieś ulubione miejsca do których lubicie wracać na wakacje i nie tylko? Może taki ciekawy temat wsam raz na czas letni. Gdzie lubicie spędzać wolny czas? Zaproponujcie 3 najwspaniejsze wycieczki (miejsca, miasta, kraje wszystko jedno) gdzie byliście bądź chcielibyście być. Moje typy:
    1. Węgry (Balaton - byłam 2 lata temu i polecam wszystkim. Słońce, woda, wino, jedzenie ogółem wszystko)
    2. Czechy - Praga ( najwspanialsza stolica Europy jeżeli nie świata)
    3. Nowa Zelandia ( nie byłam, ale moim marzeniem jest tam kiedyś polecieć lub popłynąć )

Re: Wymarzone wakacje i nie tylko :)

1. Potwierdzam Pragę - piękne miejsce. Do tego skalne miasto które jest jeszcze piękniejsze
    2. Góry - obojętnie jakie byle góry. Kocham każde góry
    3. Kąty Rybackie - dziura na maksa ale za to kupa znajomych. prawie w każde wakacje tam zaglądam. a oprócz znajomych mam tam rodzinę.

Dark Raptor
    Guest

1. Tatry Wysokie
    2. Tatry Wysokie
    3. Tatry (całe) :>
    i Alpy (Włoskie, Austriackie, Szwajcarskie i Francuskie) wraz z Dolomitami.

1.Majorka.
    2.Zlot w Firleju.
    3.Krasne.

Cudze chwalicie... ;]
    Ja oczywiscie tylko i wylacznie Bieszczady!
    Mam do nich jakies 40 minut samochodem... do miejscowosci, do ktorej zawsze jezdze mam moze poltorej godzinki autem. Rok temu mialem jechac gdzies za granice, ale rowniez zdecydowalem sie na moje Bieszczadki... i bardzo dobrze, bo po ciezkich trudach wspinaczek (ktorych nienawidze, bo nie mam kondychy), widoki mi wszystko wynagrodzily :]
    Nigdy mnie nie ciagnelo w "cieple kraje", zawsze wybieralem Polske i nie zaluje.
    Moze...kiedys...gdzies... sie wybiore.
    Pare zdjec sprzed kilku dni
    http://img296.imageshack.us/img296/1196/29zb.jpg
    http://img296.imageshack.us/img296/3937/36bw.jpg
    http://img296.imageshack.us/img296/9165/49se.jpg

O właśnie Atrax Bieszczady. Ja tam przez 8 lat jeździłem na nart i latem połazić po górach. Gdzie zwykle mieszkasz? Ja zawsze w Kalnicy mieszkałem.

Ja najczesciej w Wetlinie. Jest tam bardzo duzo domkow, ale ja wybralem ten za trzecim mostem...wlasciwie juz za Wetlina ;]. Wjezdza sie tam, gdzie jest zakaz wjazdu.
    Moim zdaniem warunki sa wrecz luksusowe... znaczy sie: lodowka, miejsce do spania, lazienka, ciepla woda pod prysznicem.
    Niewielka drewniana chatka, ale warunki pierwsza klasa :> I widoki piekne, bo akurat tam, gdzie mieszkalem, 15 metrow dalej zaczynal sie Bieszczadzki Park Narodowy. A wiec domek ze wszystkich stron otoczony lasami.
    Niedlugo pewnie tam pod namioty pojade :]. Jest troche pol namiotowych.

No Wetlina spoko wieś. Mi się tam podobalo, że zawsze w niedzielę po mszy(40 minut ) mogłem kupić komiks :] A jeździsz do Smereka na basen? Można za rok zrobić jakiś zlot w Bieszczadach.

1. Książ (k.Wałbrzycha)
    2. Iwkowa ( www.bacowka.com.pl)
    3. Międzybrodzie Żywieckie

ten pies w profilu z bacówki :>?

Uprawnienia umieszczania postów