-
Re: Wymarzone wakacje i nie tylko :)
W Smereku bylem, ale nie na basenie niestety (nawet nie wiedzialem, ze jest .
Mi w Wetlinie podobala sie "Baza ludzi Mgly" i ich specjal, mianowicie: sok z zula... tanie wino z cytryna. Dobre do placka po bieszczadzku.
A pomysl, co do zlotu terrarystycznego w Bieszczadach jest genialny! :]
Co prawda przy wspinaczkach jestem cienki i zawsze najbardziej odstaje od innych i sie wleke, ale nigdy nie zaluje. Widoki wynagradzaja. Pod koniec bylem juz tak zmeczony, ze powiedzialem reszcie, zeby dalej szli i spotkamy sie we wsi, a ja sam polozylem sie gdzies na kamieniach i mnie jakies dziki 50m dalej obudzily :]
Ale zlot w Bieszczadach bylby swietnym pomyslem. Mysle, ze Baza ludzi Mgly by nas wielu pomiescila, gdyby trzeba bylo cos przekasic i wynajac stoliki.
-
Atrax... nie mów o "wspinaczce" w Bieszczadach
Zapraszam w Tatry... chyba ruszam w połowie września i przez 1 - 2 tygodnie nie schodzę z gór :P
-
No to się zrobi w przyszłe wakacje ja wezmę ekipę z Lublina i jadziem.
-
Dark - wiem :] Mowie raczej o "marszu" Ale bylem w Tatrach... fajnie, ale jakos brakowalo mi klimatu Bieszczad i pelnej izolacji.. nie czulem jakos tego w Tatrach, mimo, ze miejsce tez ma swoj klimat
Daf - no to super, ja jestem za, im wiecej osob, tym lepiej :].
-
Kuba lub Jamajka długie wakacje dziewczyną która mnie ostatnio rzuciła już mało realne marzenie.
-
Atrax, a napotkałeś sie juz w Bieszczadach na jakiegoś węża Eskulape ? :P
-
Widzialem raz wezyka... bardzo duzego, ktory zaniepokojony od razu nawial za skaly i tyle go widzialem... i wiem, ze na pewno nie byl to zaskroniec ;]
Ale czy eskulapa?... nie wiem
Za to widzialem pelno zaskroncow i zmij zygzakowatych (bylo ich naprawde duzo...)
-
-
Ja z kolei nie lubie ludzi, dlatego np. mimo, ze czesto jezdzilem nad Baltyk, to jakos draznil mnie widok miesa na piasku. W Bieszczadach mimo wszystko czuje sie pewna izolacje i spokoj :] Lubie taki klimacik... po prostu idziesz przed siebie, jezeli nawet spotyka sie jakies grupki, to i tak niczego nie zakloca.
Akurat mialem tego pecha, ze poszedlem w najwiekszy upal i zabraklo wody, ale i z tym dalo sie wytrzymac, bo co kilkaset metrow mozna bylo znalezc zrodelko ukryte miedzy skalami lub roslinami, a woda tam plynaca byla o wiele lepsza od tej "butelkowanej".
-
Moze dlatego, ze Tatry po polskiej stronie są zadeptane. Ale słowackie...:> To juz jest raj (doslownie i w przenosni)
Uprawnienia umieszczania postów