Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Wymarzone wakacje i nie tylko :)

Re: Wymarzone wakacje i nie tylko :)

W Smereku bylem, ale nie na basenie niestety (nawet nie wiedzialem, ze jest .
    Mi w Wetlinie podobala sie "Baza ludzi Mgly" i ich specjal, mianowicie: sok z zula... tanie wino z cytryna. Dobre do placka po bieszczadzku.
    A pomysl, co do zlotu terrarystycznego w Bieszczadach jest genialny! :]
    Co prawda przy wspinaczkach jestem cienki i zawsze najbardziej odstaje od innych i sie wleke, ale nigdy nie zaluje. Widoki wynagradzaja. Pod koniec bylem juz tak zmeczony, ze powiedzialem reszcie, zeby dalej szli i spotkamy sie we wsi, a ja sam polozylem sie gdzies na kamieniach i mnie jakies dziki 50m dalej obudzily :]

Ale zlot w Bieszczadach bylby swietnym pomyslem. Mysle, ze Baza ludzi Mgly by nas wielu pomiescila, gdyby trzeba bylo cos przekasic i wynajac stoliki.

Dark Raptor
    Guest

Atrax... nie mów o "wspinaczce" w Bieszczadach

Zapraszam w Tatry... chyba ruszam w połowie września i przez 1 - 2 tygodnie nie schodzę z gór :P

No to się zrobi w przyszłe wakacje ja wezmę ekipę z Lublina i jadziem.

Dark - wiem :] Mowie raczej o "marszu" Ale bylem w Tatrach... fajnie, ale jakos brakowalo mi klimatu Bieszczad i pelnej izolacji.. nie czulem jakos tego w Tatrach, mimo, ze miejsce tez ma swoj klimat
    Daf - no to super, ja jestem za, im wiecej osob, tym lepiej :].

Kuba lub Jamajka długie wakacje dziewczyną która mnie ostatnio rzuciła już mało realne marzenie.

Atrax, a napotkałeś sie juz w Bieszczadach na jakiegoś węża Eskulape ? :P

Widzialem raz wezyka... bardzo duzego, ktory zaniepokojony od razu nawial za skaly i tyle go widzialem... i wiem, ze na pewno nie byl to zaskroniec ;]
    Ale czy eskulapa?... nie wiem
    Za to widzialem pelno zaskroncow i zmij zygzakowatych (bylo ich naprawde duzo...)

Ja KOCHAM nasze TATRY!!! I polskie i słowackie!!! Może pojade tam w te wakacje ale niestety chyba nie na długo. Pierwszy raz tam byłem, kidy miałem 8 lat . Wspiąłem się na Świnicę (2301 m.n.p.m) ale nie wszedłem do końca na górę bo było pełno ludzi tam, normalnie korek. Ogółem byłem na jakiś 2280 m.n.p.m i to był mój jedyny pobyt w Tatrach. Ale w przyszłści kiedy juz będę miał prawko, samochód i kasę będę tam jezdził na długo co wakacje i oczywiście planuje zdobyć Rysy . Chciałbym jeszcze jechać do Alp i (co jest mniej realne) w Himalaje Ogólnie kocham góry. Kiedy miałęm 5-6 lat byłem juz w Beskidach i zdobywałem najwyzsze tam góry A w tym roku mam jechać na około 10 nad Balaton w Węgrach. mam nadzije ze pobyt będzie udany

Ja z kolei nie lubie ludzi, dlatego np. mimo, ze czesto jezdzilem nad Baltyk, to jakos draznil mnie widok miesa na piasku. W Bieszczadach mimo wszystko czuje sie pewna izolacje i spokoj :] Lubie taki klimacik... po prostu idziesz przed siebie, jezeli nawet spotyka sie jakies grupki, to i tak niczego nie zakloca.
    Akurat mialem tego pecha, ze poszedlem w najwiekszy upal i zabraklo wody, ale i z tym dalo sie wytrzymac, bo co kilkaset metrow mozna bylo znalezc zrodelko ukryte miedzy skalami lub roslinami, a woda tam plynaca byla o wiele lepsza od tej "butelkowanej".

Moze dlatego, ze Tatry po polskiej stronie są zadeptane. Ale słowackie...:> To juz jest raj (doslownie i w przenosni)

Uprawnienia umieszczania postów