-
OGLADAJCIE FAKTY O 19:00
OGLADAJCIE DZISIAJ FAKTY O 19:00 BEDZIE O JAKIMS 2 M BOASKU CHYBA :P ZOBACZYMY CO TO DOKŁADNIE
-
Re: OGLADAJCIE FAKTY O 19:00
-
-
-
Juz po materiale... to nie był boa tylko jakis zaskroniec azjatycki.... ale najleprze było jka pokazali ptaszniuka czerwonokolanowego a powiedziali " biegajace tarantule po klatkach schodowych "
-
-
-
Smieszni jesteście specjalnie ogladałem te fakty bo przypuszczałem ze własnie taka bedzie wasza reakcja.... no i sie nie myliłem wszystkie rozumy pozjadaliscie. Kwestie ptasznika tarantuli sobie darujcie nie każdy musi sie na wszystkim znac. A co do zakazu zwierząt to niema sie co dziwic jeżeli ludzie będą znajdywac węże na ulicach to co w tym dziwnego, po ***** ludzie kupują zwierzetą a potem je wyrzucaja ??? teraz ktos wypuscił taeniure a następnym razem kupie trimeresurusa albo jakiegos groźnego ptasznika, pewnego dnia gdy ten zwierzak spróbuje co uwalic przy sprzątaniu terrarium, koles nie bedzie miał komu oddac a bedzie sie bał dalej trzymac i wypusci na ulice.. niema w tym nic smiesznego. przemyślcie to troche a nie piszcie haha tarantula..
-
Witam
Obcy popieram Twoje podejscie, ale tez jestem jednej rzeczy przeciwny. Chcialbys calkowity zakaz hodowli zwierzat egzotycznych bo ja nie :|
Ja uwielbiam zwierzaki terraryjne, szczegolnie swoje i nigdy bym ich nie oddal ani nie wyrzucil na ulice. I pewnie bedzie tak do konca mojego zycia ze nie zmienie zdania co do terrarystyki i zawsze bede cos hodowal.
To jest hobby wielu osob i nie moze byc tak ze nagle Ci wszytskiego zabronia.
Pozdrawiam
-
To ja dodam tylko jedno:
Jak dotąd wprowadzono nakaz rejestrowania brachpelm/pandinusów i jak to wpłynęło na zmniejszenie ich popularności?
Jeżeli wprowadzą zakaz hodowli to skutek będzie odwrotny, bo każdy "dzieciak" będzie chciał mieć pająka, bo jest zabroniony i niebezpieczny albo tego typu teksty a jak będzie chciał się go pozbyć to będzie kicha ze względu na "zakaz handlu" i dopiero wtedy zacznie się masowe wypuszczanie pająków.
Nie mówię nic o innych zwierzętach terraryjnych, bo nie hodowałem i nie mam bladego pojęcia
Uprawnienia umieszczania postów