-
Smieszne sytuacje ze sklepów ZOO....
No wiec niech kazdy napisze jakies smieszne sutuacje jakie sie mu przydazyły w sklepach zoologicznych Ja napisze pierwszy....
Wchodze do sklepu w M1 w Łodzi... (duzy sklepik zreszta) i pytam sie czy sa modliszki a pani mi pokazuje regał z terrariami i mowi: "tam sa modliszki w srodkowym zedzie chyba trzecie od gory" ja patrze a tam sa arlekiny a pod nimi były patyczaki wiec ja sie mowie ze tam nie ma tylko sa arlekiny a pod nimi patyczaki. ekspednientka zdenerwowana podchodzi mi mi pokazuje własnie patyczaki. Ja mowie ze to sa patyczaki a ta sie ze mna kuci... a ze miałem zdjecie na telefonie swoich to jej pokazałem i ja zatkało....
Teraz drugi:
Wchodze do sklepu u mnie w miescie i sie pytam " po ile te fałnaboxy" staly na takiej połce koło aqwariumów... i ona sie pyta " z przykrywka czy bez" ja na to " hehe raczej z przykrywka" a ona idzie na zaplecze i przynosi aqwa chyba z 50L wiec ja tak " nie chodziło mi o akwarium tylko o te pojemniki ktore tam stoja obok (wskazujac palcem)" a ona na to " aaaaaaaa chodziło ci o te !? TRANSPORTERY sa po dwie dychy " hehehe
-
Re: Smieszne sytuacje ze sklepów ZOO....
Ja tez tak miałem z faunboxem :P
-
widac ze super wyszkoleni sprzedawcy;P patyczak=modliszka DDDDDD
-
ja za wiele nie miałem
ale np.w anna zoo dowiedziałem sie że pająk przywiązuje sie do właściciela (ale uwaga!tylko do jednej osoby)
w sklepach zoologicznych najczesciej sytacje bywają raczej smutne niż śmieszne ale to z transporterem dobre:P
-
bo faunaboxy inaczej to transportery, widzialem kiedys nadruk fabryczny i dlatego sprzedawcy na poczatku nie czaja
-
hehe tez wydaje mi sie ze to z transporterem jest chyba najsmieszniejsze... ale to z modliszka i patyczakiem tez dobre...
-
Transporter moge zrozumiec ale z modliszka i patyczakiem heee..
-
-
"obok dwa skorpy cesarskie w jednym terra z czego jeeden wogole nie miał ogona"
i to takie śmieszne jest?
-
Dorosły samiec vagans - sprzedawca,który jak twierdzi zna się na pająkach bardzo dobrze powiedział tak:
Samica 100%,zapłodniona,jak dla ciebie-40 zł. Wiem że samica bo się znam na pająkach,a pozatym był tu koleś który ma 100 pająków i też mówił że samica.
Uprawnienia umieszczania postów