Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: KLĘSKA GKS KATOWICE ;(

Re: KLĘSKA GKS KATOWICE ;(

A ja jestem z katowic i szkoda mi strasznie tego klubu :/ Dawid Plizga - napastnik GKS - moj kolega z bloku , juz chyba planuje przejscie do innego klubu ;p

fibus13
    Guest

Ludzie ! GIEKSA nie miala kibiców.Pójdzcie sobie na mecze Legii,Lecha Poznań albo Wisły Kraków.Ale Katowice? Srednia kibiców na mecz t ledwo 3 tysiace...

KOlego gadziok po piersze jesli masz ochote dyskutowac to odrobine kultury by sie przydalo. NIe kibicuje Cracovii, a bandyci na meczach zdazaja sie zawsze.

Jesli byles na jednym meczy w zyciu z gornikiem ZAbrze na ktorym zreszta zawsze pewnie jest doping bo to "derby" no to rozumiem.

Ja mowie to co sie dzieje na innych meczach.

Przyjechalismy z Wisla w grupie 1,5 tysiaca ludzi. Caly sektor przyjezdych byl wyprany kibicamii. Bodajze nie w tamtym tylko jeszcze poprzednim sezonie. Poza pojedynczymi wyzwiskami w naszym kierunku od waszych kibicow nie slyszalem chocby odrobiny dopingu

Trujesz o wiernosci itd itp, juz Cie widze na meczach gieksy w B klasie....

Nie wspomne juz o tym ze wasi "WIERNI" kibice pobili swoich wlasnych pilkarzy.

Stary daj juz sobie spokoj i przypomnij sobie tych kibicow na dobre i na zle:P

I jeszcze jedno, na forum sie nie przeklina!

MIDO
    Guest

No wreszcie jakaś dobra wiadomość tego bardzo upalnego dnia.

gadziok idziemy kiedys na mecz?

a co to tego ze nie ma kibicow...

Co do Legii, jest to stoleczny klub, pupilek PZPN, a z resztą prawie w kazdym miescie, wiosce ida za Legia bo w ten sposob chca czuc sie dumnymi ze kibicuja stolecznymi klubowi

Co do Wisly.. Wisla jest na fali i wiadomo jak druzyna gra dobrze to takze ma wiecej kibicow.. ciekawe jak by to wygladalo jakby bylaby ostatnia w tabeli bez zadnych perspektyw

Co do Lecha...inna sprawa gdy jest jedna druzyna wmiescie a inna gdy w okregu jest takich druzyn 7 i jest wymieszane ,a ale im gratuluje kibicow

Uprawnienia umieszczania postów