-
Re: KLĘSKA GKS KATOWICE ;(
nie....niestety tego h*** nie aresztowali jeszcze ale mam nadzieje żę to wkrutce zrobią...SAMAEL I P4W3L SPOKO GOŚCIE JESTEŚCIE.....a ja dotąd się zastanawiam jak mogli to zrobić...NAJWIERNIEJSZYM KIBICOM Z CAŁEJ POLSKI.....żaden klub nie ma tak wiernych i oddanych kibiców jak mój...nasz...GKS KATOWICE!!!A to co robi związek i to co zrobił ten *** ***** **** i j***** ignorant dziurowicz...młody dziurowicz(jeszcze prezes GKS ale już niedługo)przejoł ciemne interesy i ciemne zdolności po swoim tatuśku....stary WSZYSTKIEGO go nauczył...a pamiętacie mecz ktury zadecydował o naszym spadku???mecz,od kturego zaczeła się przepaść??? wtedy "dziadek" i "faja"pobili sędziego....A JA DAŁBYM SE ŁEB UCIĄĆ ŻE TEN MECZ BYŁ USTAWIONY!!! sędzia niesłusznie doliczył dodatkowy czas i tylko czekał...czekał aż strzelą...bo gdyby był uczciwy i nieprzekupiony to by zakończył ten mecz...i doskonale se to ustawili...bo gdybyśmy wygrali ten mecz(zanim sędzia doliczył dodatkowy czas wygrywaliśmy)to mielibyśmy jeszcze szanse na utrzymanie....i te wszystkie składniki sie złożyły na nasz spadek:dziurowicz,przekupiony sędzia,i jeszcze kilka innych
-
jak byłem łebek (7-10 lat) to od rana do wieczora w piłke grałem. Nasze całe osiedle kibicowalo w sumie 3 dróżyną. GKS, ODRA i legia. Zawsze byłem tylko za śląskimi, a nie miałem faworyta. No coż szkoda, szkoda. Pamietam jak po kazdym meczu wychodzili na ulice w koszulkach i ciul znowu w piłę lol
Pozdrawiam wiernych kibicow. Gadziok - nie łam sie.
-
Ja mowie o starum Dziurowiczu...wsrod zatrzymanych jest Marian D. slaski dzialacz sportowy :]
-
GIeksa spadla bo byla najslabszym zespolem ligi i tyle a nie zadne sprzedawanie spotkan.
TO nie jeden mecz zadecydowal o spadku tylko postawa klubu przez caly sezon.
Zreszta co TY piszesz o najwierniejszych kibicach w Polsce. BYlem na kilku wyjazdach w Katowicach i wybacz, ale tam nie ma dopingu. NO moze w duchu jestescie najwierniejsi tego nie wiem
Tak czy siak szkoda Was. KLub z historia... ale coz, slabi spadaja nie ma litosci:/
-
a najgorsze ze prezes ŚZPN nie chce przyzwolić GieKsie gry w 4lidze bo idzie za Ruchem...
-
Heheh Ciekawe teorie macie:P
-
Stary Dziurowicz od kilku lat nie żyje, więc ciężko było by go zatrzymać.
-
-
i tak nie ma to jak stary dobry Motorek Jak mawiają starzy kibice Seks Alkohol Mordobicie Motor Lublin Ponad Życie
-
z tego co wiem to Marian D. bral udzial chyba jako sedzia w ktoryms z przekreconych meczow w 93 roku....
Uprawnienia umieszczania postów