nie....niestety tego h*** nie aresztowali jeszcze ale mam nadzieje żę to wkrutce zrobią...SAMAEL I P4W3L SPOKO GOŚCIE JESTEŚCIE.....a ja dotąd się zastanawiam jak mogli to zrobić...NAJWIERNIEJSZYM KIBICOM Z CAŁEJ POLSKI.....żaden klub nie ma tak wiernych i oddanych kibiców jak mój...nasz...GKS KATOWICE!!!A to co robi związek i to co zrobił ten *** ***** **** i j***** ignorant dziurowicz...młody dziurowicz(jeszcze prezes GKS ale już niedługo)przejoł ciemne interesy i ciemne zdolności po swoim tatuśku....stary WSZYSTKIEGO go nauczył...a pamiętacie mecz ktury zadecydował o naszym spadku???mecz,od kturego zaczeła się przepaść??? wtedy "dziadek" i "faja"pobili sędziego....A JA DAŁBYM SE ŁEB UCIĄĆ ŻE TEN MECZ BYŁ USTAWIONY!!! sędzia niesłusznie doliczył dodatkowy czas i tylko czekał...czekał aż strzelą...bo gdyby był uczciwy i nieprzekupiony to by zakończył ten mecz...i doskonale se to ustawili...bo gdybyśmy wygrali ten mecz(zanim sędzia doliczył dodatkowy czas wygrywaliśmy)to mielibyśmy jeszcze szanse na utrzymanie....i te wszystkie składniki sie złożyły na nasz spadek:dziurowicz,przekupiony sędzia,i jeszcze kilka innych