Zmieniasz fakty Samael, znajdż zdanie gdzie napisałem "Jesteś nietolerancyjny"Szanuje zudze zdanie, nigdzie nie napisałem że czuję sie urażony, ale jeśli sie obraża jakiegoś katolika to ona ma prawo być urażony. Czy ja nieszanuję innego zdania? Szanuje, staram sie nikogo nie obrazac, ani sie nie klocic tylko podyskutowac. Nie musze sprawdzac w slowniku slowa "tolerancja" gdyz nie jestem w tym wieku taki ciemny jak ty byles gdy miales tyle lat co ja. Nie wybieram w tym temacie nikogo kto ma zabierac glos, podaj przyklad gdzie kogos wybrałem. Jednak dalem link w tamtym temacie zeby pogadac o wierze i nie zasmiecac tamtego tematu, jesli nie pasowalo ci cos tam to mogles to napisac w tamtym temacie, bo jesli gadamy o wierze, kto w co wierzy i dlaczego, to nie widze sensu tlumaczyc sie z czegos co napisalem w tamtym temacie, moim zdaniem dobrze zrobilem, ze sprzeciwilem sie waszemu "Szatan żądzi, deptaj krzyże",- przykład hasła Gdanszczanki. Na jakiej podstawie sądzisz że nie dojrzałem do tego typu dyskusji?? Ze bronie swojej wiary to zle?? Czy kogos obrazam?? Sam sie zastanow.Znalazl sie dojrzaly ehhh,a wogole wiesz kim byl samael, ten nick swiadczy o tym w co wierzysz