-
Re: Wiara w terrarium.com.pl
mi tam nie każą na szczęscie, jak niekiedy jest jakis chrzest albo ślub to ojcu sie zawsze robi "słabo" po 5 minutach i wychodzimy
-
Wracając do kościoła w dzisiejszych czasach to prawda kosciól nie jest juz autorytetem takim jak kiedys zarowno jest to wina zmiany mentalności ludzi jak i samych ksieży którzy nieraz nie sa duchownymi z powolania ale dla pieniedzy.
-
ja też jestem ateistą i do Kościoła chodze tylko jajka święcić ale to poprostu tradycja a nie wierzenia.
-
Ja jestem ateistą, nie chodze do kościoła. Sługów szatana (ksieża) omijam z daleka. Jeśli by kot był zainteresowany na ciekawe dyskusje na temat ateizmu zapraszam na www.ateista.pl
-
No niestety nie jest żadnym autorytetem, przynajmiej dla mnie. Ile juz było przypadków pedofili ze strony księży. Składki co Niedziele...
-
Wiara polega na tym, że choć nie ma specjalnych dowodów, to jednak sie wierzy:] poszukaj w google na temat tych dowodów.
-
-
Może i chodzi do kościoła bo musi, jednak wiary komus nie wcisniesz, w glebi serca kazdy ma swoje zdanie tak jest w moim przypadku, chodze do kościoła bo musze, ale wierze, bo chce
-
co mozesz załatwic ciekawego?Duchów nie ma i nie ma we wszechswiecie takiej siły która mnie by mogła przekonac ze są
-
Hmmm z tym sie nie zgodze Mam osobiste powody, nie bede ich ujawniał z reszta
Uprawnienia umieszczania postów