Witam niechciało mi sie czytać wszsytkich postów bo jest ich za dużo wiec napisz sobie tutaj. Każdy z nas w coś wierz albo nie wierzy i to jego osobista sprawa, chyba tu nigdy niechce kogoś namawijać żeby wierzył w Boga, Bude, czy Alacha. Ja wierze w Boga tylko troche innaczej niż nasz kochany kraj, i nie może mieć dowodów na to czy istaniał czy nie czytam biblie i wiem swoje. Toleruje inne religie i niegdy nikogo nie poniżam z tego powod bo to jego osobista sprawa a że wierz w coś to nie światczy że jest inny i nie można z nim romozwiajć.
Poznałem wielu ateistów i każdy miał potobne wytłumaczenia, albo w boga nie wierze a w szatana tak itp. dla mnie jest to troche śmieszne.
Moja wiara nie polega na modleniu sie do różnych św. i składania różaniców tylko poprostu to Boga. A jeśli Bóg nie istnieje to moge powiedzec że straciłem połowe życia ;]

A co to UFO można powiedzeć że takie cuś na świecie było, ale wiekrzość plotek to kłamstwo na czytałem sie wiele książek na ten temat niestedy teraz nie mam takich ciekawych linków stron żeby pokazać na czym to polega.

Pozdrawiam wszsytkich wiernych i nie wiernych ;]