-
Re: Wiara w terrarium.com.pl
ateista to jest ktoś taki co wierzy w to ze nie ma boga czyli w coś wierzy
-
wypowiedz na temat kośioła z ... bibli :]
Dzieje apostolskie 17 : 24
"Bóg który stworzył świat i wszystko na nim, On który jest Panem nieba i ziemi i nie mieszka w światyniach zbudowanych ręką ludzka i nie odbiera posługi z rąk ludzkich, jak gdyby czegoś potrzebował, bo sam daje wszystkim, życie i oddech i wszystko......"
-
Jesli nie wierzy w Boga, lub wierzy w to że Boga nie ma to jeden grzyb jeśli wierzy w nic, to znaczy że w nic nie wierzy
-
teraz sam jesteś nietolerancyjny. Samael napisał swoje zdanie.Po części je popieram. Wydaje mi sie że katolicy sa przewrażliwieni na punkcie swojej wiary. (chc nei wszyscy).
-
żartowałem po prostu
-
No ok,skoro masz dowody to Twoja sprawa.
Przyznam sie że choc żyje dwa razy dłuzej niż Ty ,i widziałem kupe nieboszczyków,to ducha niestety zadnego jak narazie.
-
Moim zdaniem jest to stereotyp, jesli obrazacie nasza wiare mamy prawo byc z tego powodu zdenerwowani, jesli nas prowokujecie, to co napisalas w tamtym temacie co wydawalo sie tobie smieszne "Szatan żądzi, deptaj krzyże", dla mnie nie bylo smieszne, takze nie wyskakuj z takimi tekstami. Jestem bardziej tolerancyjny niz ci sie wydaje.
-
Napisałem ze sama smierc jest ekscytującym przeżyciem-W końcu oprócz narodzin to najważniejsza chwila w życiu.A ponieważ narodzin nie pamiętamy,to śmierc jest tym przeżyciem które jest najwazniejsze.
Co do tego czy w coś wierzę-tak,wierze ze moge sie mylić-,ze to wyznawcy róznych religii mają racje.Ale ja zostaje przy swoim,w końcu-"jak spaść to z wysokiego konia".
Przekonam sie o tym kiedyś i ja i Ty.Mam oczywiscie szczerą nadzieję ze ja jako osoba starsza przekonam sie o tym wczesniej,niestety nie poinformuje Cie o tym,bo ta droga jest tylko jednokierunkowa.
-
Skonczylem ten temat z duchami gdyz i tak nie wygram, takze skonczmy to najlepiej, ten temat o duchach
-
A co sie stanie, jesli nie miales racji i bedziesz potepiony za to ze nie wierzyles w Boga??
Uprawnienia umieszczania postów