Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 143

Wątek: Wiara w terrarium.com.pl

Re: Wiara w terrarium.com.pl

Słońce - nie czepiam a doprecyzowuje
    Tak, wydaje mi się, że zgadzamy się ze sobą po części.
    Pozdrawiam.

leviatan napisał(a):

> Ja jestem takiego zdania co do religi: Jeśli Boga naprawde nie
    > ma, a jeśli wierzyłeś nic nie tracisz, jeśli nie wierzyłeś
    > tracisz wiele.
    >

stosuj sie do wszystkich przykazań itp i zobaczymy czy faktycznie nic nie tracisz

Dark Raptor
    Guest

Owszem, mniej kanciaste, ale nadal były to jeszcze większe góry żelastwa o ograniczonej manewrowości, niezdolne do pokonywania mniejszych mostów i zżerające astronomiczne ilości tak potrzebnego paliwa. Pomijam zawodność sprzętową. Duża część czołgów typów Tygrys i Tygrys Królewski nie docierała bezpośrednio na pole walki, psuły się. Już zdecydowanie groźniejsza była Pantera G.

A pana Wittmana każd osadzony w temacie raczej zna

PS. Wolę już nie ciągnąć offtopa. Na tej stronie masz pełne charakterystyki sprzętu wraz z testami balistycznymi:
    www.achtungpanzer.com

Przy okazji proponuję rzucić okiem na dział pt. "Bron pancerna" ;-)

dawno temu jeden Francuz juz tak mówil

Słynny zakład Pascala. Mocno traci hipokryzja i asekuranctwem.

Nie napisałem "jednak ci co nie wierzą są bardziej tolerancyjni, lecz "WYDAJE mi sie...", myślałem że napisałem "wydaje mi sie ze bardziej nie tolerancyjni...", cóż moja wina, przyznaję sie bez bicia.

Nacisnąłem na Ciebie, gdyż ty nacisnąłęś na mnie:> Nie pisałem żebyś nie zabierał głosu wogole, tylko nie w tym temacie, bo jeśli nie pasowało ci coś w tamtym temacie to lepiej zebyś napisał ta wiadomość tam gdzie jej miejsce.
    Uszanowałem twoje zdanie.

Wedlug mnie zabardzo na mnie naskoczyłeś, to mnie zdenerwowało.
    Wiem co to jest tolerancja, a ty badz tolerancyjny dla moich nerwow i nie wciskaj mi ze nie wiem co totolerancja

Moze i probowałem ciebie obrazic, sorki Nie mam dowodow ze nie byles taki glupi jak ja wedlug ciebie, nie wierze ci tak jak ty nie wierzysz w Boga, gdyż nie masz dowodów

Napisałem zebys sie nie wypowiadal w tym temacie, gdyz nie napisales na temat, chodzilo mi o to zebys sie nie wypowiadal w tym temacie, ale w tamtym, gdzie powinna byc ta twoja wiadomosc, ktora napisales w tym temacie I nie przecze sam sobie:/

Moze zle to napisałem, sorki moja wina, jak szanujesz to ok, ale inni sie troche nasmiewali...

Nie odpowiedziałeś dlaczego nie dojrzałem do tego typu dyskusji, a po za tym może troche cie próbowałem, ale przyjmij to w żarcie, bo lubie sie czasem podroczyć

Masz racje znalazl sie tolerancyjny

Nie jestem uprzedzony, nie bede cie oswiecal, nie chcesz to nie odpisuj na moje posty A ostatnie zdanie napisałem w żarcie, wiec zycze ci troche wiecej poczucia humoru Miło sie gadało, przepraszam jesli w czyms cie obrazilem lub czyms wkurzylem, życze takze cierpliwosci, ktorej co jak co ale mi nie brakuje

Ten termin i nie tylko ten, podobnie z bóstwami, boginiami, świętymi... Choćby skromny przykład mnogości Matek Bożych na ziemiach Polskich.
    Chrześcjaństwo od zarania stawia na eklektyzm. Samowystarczające na pewno nie było.

Żaby ten zarcik byl przynajmiej smieszny, a moje zdrowie zostaw w spokoju:P Mam sie dobrze

Cóz gratuluję wiedzy

Wiedzial ze umrze młodo wiec chcial sie ubezpieczyć he he. A może tylko ironizował??

Uprawnienia umieszczania postów