Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Audycja radiowa

Mieszany widok

Audycja radiowa

Dostalem dzis zaproszenie do Radia Rzeszow (tego na Zamkowej 3 w Rzeszowie).
    Redaktor powiedzial, ze dowiedzial sie, ze hoduje to i tamto i chcialby porozmawiac na temat terrarystyki. Oczywiscie sie zgodzilem. Mam tam byc jutro o 9.00 rano.
    RACZEJ to bedzie audycja na zywo, wiec jak ktos lapie to radio, to zapraszam :>
    Nie wiem dokladnie, o ktorej sie to zacznie. Redaktor tam jest miedzy 9.00 a 12.00. Ja tam chcialbym byc jak najwczesniej. Jezeli przyjade tam pozniej, niz o 9, to pewnie dlatego, ze nie znam Rzeszowa i bede bladzil....jak za kazdym razem, gdy tam jade.
    Raczej nie oczekuje jakiejs naukowej gadki o taksonomii i toksykologii :P. Podejrzewam, ze to raczej bedzie pogadanka o samym hobby... Bede szczesliwy, jezeli chociaz uda mi sie przedstawic w pozytywnym swietle terrarystyke (ze "wielkie tarantule" to nie "wielkie tarantule" i ze nie sa takie grozne, a zbozowki nie sa sprawcami smiertelnych uduszen), tudziez zarzucic jakas reklame tcp... ku rozwojowi terrarystycznemu poludniowcow ]:->

Ave ;]

Re: Audycja radiowa

Atrax gratuluje bede napewno sluchal tej audycji i pozdrow smithimena

A to radyjko może nadaje przez neta??

chyba niestety nie, kiedys szukalem

Przyznam, ze ja tego radia sluchalem moze pare razy w zyciu. Na terenach Podkarpacia jest dosc popularne, ale nawet w samochodzie leci u mnie przewaznie cos innego.. w domu tez, wiec nie interesowalem sie nim i nie wiem, czy mozna znalezc na necie.

mógłby ktoś nagrac i wrzucic na neta /

Ja tego prawie wogole nie slucham hehe, ale jak ktos z pajeczarzy bedzie bral udzial w audycji to jakbym mogl przegapic

M.I.R.A.S.
    Guest

No to gratulacje U nas nie ma szans na odbiór

PS . Atrax tylko nie mów im nic o chomikach

ja sprobuje sluchac

To jest pomysł. No to ludzie z tamtej okolicy, macie bojowe zadanie Ja moge serwera użyczyć jak coś.

Uprawnienia umieszczania postów