Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 75

Wątek: Audycja radiowa

Re: Audycja radiowa

Moim zdaniem bardzo dobrze mu poszlo, czesto mu troche gosciol co prowadzil z nim rozmowe przerywal, ale atrax bardzo dobrze sie spisal Mam nadzieje ze jakas gielda w Rzeszowie bedzie

M.I.R.A.S.
    Guest

Jakim programem można dzielić mp3 ?

Wrzuc na ftp

sorry zle przeczytalem pytanie...

Zamieszczenie audycji

Właśnie ściągam audycję, przytnę ją, i zamieszczę. Myśle, że gdzieś koło 16-17 to będzie, bo muszę teraz wyjść

Waa no i wrocilem :>

No... w koncu dojechalem do Sanoka. Nie wiem, czy ktos jest z Rzeszowa, ale ciolowe korki tam macie :]
    No dobra... wiec gadalem jak gadalem. Ja specjalnie nie zastanawiam sie nad tym, nad czym mowie, nawet w kontaktach z ludzmi, stad "krotkozywne" i inne takie. U mnie to norma. Staralem sie jedynie zbyt wielu glupot nie napieprzyc.
    Ale swoj cel osiagnalem, mianowicie chcialem wrzucic informacje o TCP i powiedziec cos milego o terrarystyce. Reszta mnie nie obchodzila

Ciekawe, jak to wyszlo ;]]]]

Re: Waa no i wrocilem :>

Wyszło wporzo

Słychać było że miałeś treme
    A ten facet pokazał ci wszeczniej pytania?

Treme mialem, ale wczesniej... i to nie przez audycje, ale przez to, ze sie zgubilem w Rzeszowie i 2 razy nie zauwazylem czerwonego swiatla ;]

Pytan mi nie pokazywal, tylko na zywca. Wlazl tylko rzekomo wczoraj na TCP, zobaczyl pare hasel i mnie o nie zapytal, np. o wylinke i takie tam bzdury.

Najbardziej musialem sie kontrolowac, jak uslyszalem haslo: "nasz dzisiejszy ekspert".
    Banan na ryju ;]

hehe

Jedyne co mnie smieszyło to dużo razy powiedziałęs słowo "tudzież" (chyba tak sie to pisze)
    Ale ogólnie to spoko Ci poszło

a ja sie przylapalem na "poprostu"

Uprawnienia umieszczania postów