-
Re: Audycja radiowa
Moim zdaniem bardzo dobrze mu poszlo, czesto mu troche gosciol co prowadzil z nim rozmowe przerywal, ale atrax bardzo dobrze sie spisal Mam nadzieje ze jakas gielda w Rzeszowie bedzie
-
Jakim programem można dzielić mp3 ?
-
-
sorry zle przeczytalem pytanie...
-
Zamieszczenie audycji
Właśnie ściągam audycję, przytnę ją, i zamieszczę. Myśle, że gdzieś koło 16-17 to będzie, bo muszę teraz wyjść
-
Waa no i wrocilem :>
No... w koncu dojechalem do Sanoka. Nie wiem, czy ktos jest z Rzeszowa, ale ciolowe korki tam macie :]
No dobra... wiec gadalem jak gadalem. Ja specjalnie nie zastanawiam sie nad tym, nad czym mowie, nawet w kontaktach z ludzmi, stad "krotkozywne" i inne takie. U mnie to norma. Staralem sie jedynie zbyt wielu glupot nie napieprzyc.
Ale swoj cel osiagnalem, mianowicie chcialem wrzucic informacje o TCP i powiedziec cos milego o terrarystyce. Reszta mnie nie obchodzila
Ciekawe, jak to wyszlo ;]]]]
-
Re: Waa no i wrocilem :>
Wyszło wporzo
Słychać było że miałeś treme
A ten facet pokazał ci wszeczniej pytania?
-
Treme mialem, ale wczesniej... i to nie przez audycje, ale przez to, ze sie zgubilem w Rzeszowie i 2 razy nie zauwazylem czerwonego swiatla ;]
Pytan mi nie pokazywal, tylko na zywca. Wlazl tylko rzekomo wczoraj na TCP, zobaczyl pare hasel i mnie o nie zapytal, np. o wylinke i takie tam bzdury.
Najbardziej musialem sie kontrolowac, jak uslyszalem haslo: "nasz dzisiejszy ekspert".
Banan na ryju ;]
-
hehe
Jedyne co mnie smieszyło to dużo razy powiedziałęs słowo "tudzież" (chyba tak sie to pisze)
Ale ogólnie to spoko Ci poszło
-
a ja sie przylapalem na "poprostu"
Uprawnienia umieszczania postów