-
Re: Szatan atakuje przez internet.
Nie no ja wiem że fajnei jest się z czegoś pośmiać bo każdy ma odmienne zdanie, ale sory, teksty typu "Szatan żądzi, deptaj krzyże" nawet dla żartów albo jako "śmieszny" cytat kolegi jest nieco przegięciem :/ nei mam nic do osób o innej wieże czy ateistów, ale dla nas - chrześcijan nei jest zbyt przyjemne samo czytanie takich tekstów, można powiedzieć że to rani nasze uczucia
Popieram smithimen'a i mysle podobnie jak on i mi tez nie pasuje co kto tutaj pisze (chociaż robert akurat nic takiego złego moim zdaniem nie napisał, bardziej mnie uderzył ten cytat Gdanszczanki) więc ludzie odmiennych religi - piszcie sobie coś śmiesznego, nie wiem - "haha, szatan może zaatakowac przez internet xD ale beka no ja nie moge, pewnie już jestem opętany" zależy co was śmieszy, ale bez takich cytatów okraszonych uśmieszkami...
-
Popieram to co napisałeś.
-
Ja osobiscie nie namawiam nikogo do deptania symboli czyjejkolwiek wiary.
Więc nie sądze aby ktoś mógł mi cokolwiek zarzucić ,żę sie nasmiewam czy cos w tym stylu.
To że cos wydaje sie zabawne dla mnie,nie oznacza ze musi to byc zabawne dla Was.
-
Ja cie Panie Robercie rozumiem, napisałem nawet wczesniej ze zly przyklad podalem.
-
Wiem ,wiem,ze tak napisałeś-spoko,w końcu tylko dyskutujemy
-
dobra ale tak na serio to nie rubcie sobie jaj z egzorcystó i ich wypowiedzi i nie brechajcie sobie z szatana. Dobra a jak będziecie mieli dzieci to jaki przykłąd będziecie im dawać, co z nich wyrośnie zbiry, wyznawcy szatana, będą odprawiać czarne msze??tak chcecie?? Ja bym tak nigdu niechciał. Wierze w istnienie boga i w istnienie szatana!!
-
ok,masz pełne prawo do Swojej Wiary.
PS.Nie planuje potomstwa,więc nie trzeba sie martwic ze wyrosnie z niego pokolenie Czcicieli Szatana
-
Co wy takiego macie do czcicieli Szatana? ]:>
Lepiej by z nich nie wyrosły małe Giertychy lub Leppery. To jest dopiero szkodliwe plemię...
-
Ani tak ani tak
-
Nio i tak objawia się nietolerancja co komu przeszkadzają krzyże,albo niewierzacy,a to nie sztan atakuje tylko my ludzie sami korzystamy z netu i od nas samych zalezy do czego net służy mamy własną wolę i nikt nas do niczego nie zmusza, a szatan czasami jest w nas bo nie potrafimy panowac nad emocjami. Więcej tolerancji samo kontroli i spojrzenia na świat jako piękno i dobro a nie zło i to co najgorszego, a żyć nam wszytkim w nim będzie sie duzo lepiej na swiecie, a jeżeli ktoś kocha zło i szatana niech kocha tylko ciekawe czy mozna być szczęśliwym nienawidzać ludzi i robić zło. ale wkońcu to ich wybór
Uprawnienia umieszczania postów