Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Szatan atakuje przez internet.

Re: Szatan atakuje przez internet.

Nie no ja wiem że fajnei jest się z czegoś pośmiać bo każdy ma odmienne zdanie, ale sory, teksty typu "Szatan żądzi, deptaj krzyże" nawet dla żartów albo jako "śmieszny" cytat kolegi jest nieco przegięciem :/ nei mam nic do osób o innej wieże czy ateistów, ale dla nas - chrześcijan nei jest zbyt przyjemne samo czytanie takich tekstów, można powiedzieć że to rani nasze uczucia
    Popieram smithimen'a i mysle podobnie jak on i mi tez nie pasuje co kto tutaj pisze (chociaż robert akurat nic takiego złego moim zdaniem nie napisał, bardziej mnie uderzył ten cytat Gdanszczanki) więc ludzie odmiennych religi - piszcie sobie coś śmiesznego, nie wiem - "haha, szatan może zaatakowac przez internet xD ale beka no ja nie moge, pewnie już jestem opętany" zależy co was śmieszy, ale bez takich cytatów okraszonych uśmieszkami...

Popieram to co napisałeś.

Ja osobiscie nie namawiam nikogo do deptania symboli czyjejkolwiek wiary.
    Więc nie sądze aby ktoś mógł mi cokolwiek zarzucić ,żę sie nasmiewam czy cos w tym stylu.
    To że cos wydaje sie zabawne dla mnie,nie oznacza ze musi to byc zabawne dla Was.

Ja cie Panie Robercie rozumiem, napisałem nawet wczesniej ze zly przyklad podalem.

Wiem ,wiem,ze tak napisałeś-spoko,w końcu tylko dyskutujemy

dobra ale tak na serio to nie rubcie sobie jaj z egzorcystó i ich wypowiedzi i nie brechajcie sobie z szatana. Dobra a jak będziecie mieli dzieci to jaki przykłąd będziecie im dawać, co z nich wyrośnie zbiry, wyznawcy szatana, będą odprawiać czarne msze??tak chcecie?? Ja bym tak nigdu niechciał. Wierze w istnienie boga i w istnienie szatana!!

ok,masz pełne prawo do Swojej Wiary.
    PS.Nie planuje potomstwa,więc nie trzeba sie martwic ze wyrosnie z niego pokolenie Czcicieli Szatana

Dark Raptor
    Guest

Co wy takiego macie do czcicieli Szatana? ]:>
    Lepiej by z nich nie wyrosły małe Giertychy lub Leppery. To jest dopiero szkodliwe plemię...

Ani tak ani tak

Nio i tak objawia się nietolerancja co komu przeszkadzają krzyże,albo niewierzacy,a to nie sztan atakuje tylko my ludzie sami korzystamy z netu i od nas samych zalezy do czego net służy mamy własną wolę i nikt nas do niczego nie zmusza, a szatan czasami jest w nas bo nie potrafimy panowac nad emocjami. Więcej tolerancji samo kontroli i spojrzenia na świat jako piękno i dobro a nie zło i to co najgorszego, a żyć nam wszytkim w nim będzie sie duzo lepiej na swiecie, a jeżeli ktoś kocha zło i szatana niech kocha tylko ciekawe czy mozna być szczęśliwym nienawidzać ludzi i robić zło. ale wkońcu to ich wybór

Uprawnienia umieszczania postów