Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: Szatan atakuje przez internet.

Re: Szatan atakuje przez internet.

Widze ze w tym topicu mój nick ,czy imię pojawiło sie tyle razy ze wyrastam na czołowego ateiste TCP
    Po prostu jesli takie mam poglądy to nie myśle ich taić.
    Smithimen-z całym szacunkiem dla Twojej Wiary-to że rodzice pozwolili Ci na pająka to moim zdaniem nie wynika z tego że pomodliłeś się ,tylko z tego że rodzice Cię kochają i nie chcą Ci niczego odmówić.
    Nie mieszajmy spraw duchowych z naszym życiem codziennym.

A moze to nie sa bzdety?? Ja wierze ze szatan dziala takze przez internet... ty nie wierzysz bo jestes ateista...

A moze to nie sa bzdety?? Ja wierze ze szatan dziala takze przez internet... ty nie wierzysz bo jestes ateista...

A ja wierze ze to miało jakiś wpływ, ja tego nie wiem, po prostu wierze, wogóle według mnie trzeba opierać życie codzienne na wierze, czyli podstawa dla mnie to 10 Przykazań Bożych

Zgadzam się całkowicie z tym co napisałaś-a co do "ciągnięcia na siłe"
    Nie ma takiej siły na świecie która pociągneła by mnie do czyjejkolwiek "Łaski"
    Nawet gdyby to miała być Łaska Istoty Najwyższej,w którą większość ludzi na tym świecie wierzy.
    Ja po prostu niczyjej łaski nie potrzebuje,i jest mi najzupełniej obojętne czy Ktoś ulituje sie nad moją duszą po śmierci czy nie.
    Swiadomie podejmuje ryzyko że moge sie mylić,ale to moje życie,moja dusza(zakładając ze coś takiego mam-nie neguje,ale i nie potwierdzam).
    Jedyne co moge stracic to tzw. "zbawienie".
    No cóż-pożyjemy,zobaczymy-jak to się mówi
    A dokładnie-Pożyjemy,umrzemy ,zobaczymy.
    PS.Dlaczego najbardziej boją sie śmierci ci którzy wierzą??

To czy to jest prawda czy nie to przekonam sie w chwili smierci.Może sie myle,może nie.W każdym razie jestem w stanie bronić swoich przekonań-nawet na Sądzie Bożym.
    Jesli Ty masz racje to niestety,jestem stracony.
    Jesli ja-no cóż,i tak sie o tym nigdy nie dowiemy.

Zapraszam do dyskusji wszystkich chetnych http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=41473&t=41473

Wrzuce pozniej link do stronki na forum Ona istnieje jako archiwum... bardzo duze archiwum
    Jest wszystko o big Braderze, podemonach, Elisadebe, Heinrichu Potterze.
    No ok, wrzuce

Iskra - dokladnie o to chodzilo!

No,ok.Nie neguje Twojej Wiary.To Twoja prywatna sprawa.Zawsze przedstawiam tylko swoje prywatne opinie.

Uprawnienia umieszczania postów