Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 60

Wątek: Szatan atakuje przez internet.

Sphenodon_Guntheri
    Guest

Re: Szatan atakuje przez internet.

Witam, troche śmieszny temat ja jakoś w tych całych ks. i egzo... nie wierze. Ale ten szatan przez neta ma troche racji ale co ja tu bede pisał, jak w około same demony.

hyhy mam jeszcze troche poezji ;]]]

Coz najwyzej mnie wysmiejecie, nie obchodzi mnie to, ja wierze w Boga i wiem ze szatan istnieje, nie wiem jak mozna w nic nie wierzyc, to moje zdanie, dzisiejszy kosciol nie jest taki jak byc powinien, ale my tego nie zmienimy, ale jesli wysmiewacie sie z takich istot jak szatan czy Bóg, to radze wam przestancie, szanujcie ludzi co wierza w taki rzeczy, a oni beda was szanowali, troche to niewporzadku ze tak sie nabijacie, tez nie lubie ksiezy, chociaz Karol Wojtyła to juz inna sprawa. Nie bede sie z wami klocil, bo i tak sam nie wygram, ale ja wierze ze szatan uzywa nawet internetu, kusi itd... nie musicie mi wierzyc, ale szanujcie inne religie, kosciol nie potepia w koncu terrarystyki.

Smithimen, nie jesteś sam w sumie trochę przykra jest ta nietolerancja dla wierzących...

Joj? Nie pomyliles czasem watku? Raczej nikt tu sie z Chrzescijanstwa i Boga nie nabija.

Ba.. powiem nawet, ze Chrzescijanstwo jest jedna z najfajniejszych (pod wzgledem tolerancyjnosci) religii :-)
    Przynajmniej obecnie.

A z istot takich jak szatan??:/ ta istota też należy do wiary chrzescijanstwa, nie zrozumcie mnie zle, do niego sie nie modlimy, hehe, ale denerwuja mnie takie tematy, nie myslcie do cholery tylko o sobie, taki robert.p zawsze musi skomentowac i sie z kogos wysmiac, szanuje go jako hodowce ale jest niewporzadku do innych...

Atrax ma racje, co nie zmienia stanu rzeczy, że na świecie istnieją oszołomy religijne, co potrafia do wszystkiego się przyczepić i wywinąć tak, żeby do ich teorii pasowało (oczywiście nie mówię tu o smithimenie, żeby nie było). A najlepszy i tak jest mój sąsiad, ojciec dyrektor tadeusz rydzyk Zobaczcie jaką kasę zarobił na fanatykach typu "mocher beret" Takich to tylko powystrzelać

Wiesz, kazdy ma prawo do wypowiedzenia wlasnego zdania na ten temat. Tak samo Robert, ktory nie wierzy, jak i kleryk fanatyk, ktory bedzie straszyl potepieniem. Zreszta wiara to indywidualna sprawa czlowieka. Ja sam tez nie jestem ateista i do pewnego stopnia wierzacy. :>
    Zreszta nigdy nie zwalalem win na Szatana, robiac z niego chlopca do bicia, tylko umialem odpowiadac za swoje czyny. Bo czym jest Szatan, jak nie naszymi slabosciami?
    Zreszta,,, niech kazdy interpretuje to jak chce Wiara to indywidualna sprawa.

Pozdrawiam.

Takie rzeczy jak radio maryja oczywiscie potepiam, chcialbym zeby inaczej bylo jesli chodzi o kosciol, ale juz wiecie o co mi chodzi, w kazdym razie przykre jest dla mnie powstawanie takich tematow jakie powstaja, wiem ze kosciol czepia sie do wszystkiego, szczegolnie w takich malych miasteczkach, kosciol dzisiejszy jak dla mnie to teatr, kosciol upadl, ale wiara nie naprzyklad gdy mialem miec pierwszego pajaka rodzice mowili mi caly czas nie, ale jak sie pomodlilem to zgodzili sie na drugi dzien bez problemu, cytuje ich slowa "ale to ostatni raz, jeszcze jeden to wyprowadze sie z domu" - slowa mojej matki... teraz bede mial 3

Uprawnienia umieszczania postów