-
Allegro nowy login???
Mam kłopt mam konto na allegro tylko ze należy do brata i wszystko przychodzi na niego i zastanawiam sie nad załatwieniem sobie własnego konta bo w przyszłosci moze byc potrzebne tylko co z rachunkami bo bedziemy 2razy płacić co o tym myslicie założyć czy nie
-
Re: Allegro nowy login???
to ja żeby nie zakładac nowego tematu:
czy można zmienić nazwe nicka na allegro?
-
Jak to 2 razy? Płacisz za wystawienie i prowizję od sprzedaży a nie abonament za ilość kont.
-
no wiem o to mi chodziło tylko zastanawiam się właśnie czy zrobić czy nie bo np w przyszłości zawsze to pare komętarzy więcej
-
SpN: nie
pepito: to nie zakladaj. To nie jest konkurs na największą ilość komentarzy, albo jesteś uczciwy albo nie. Jedno lub drugie przedzej czy później wyjdzie na jaw.
-
jezu ja nie jestem oszustem tylko pomyśl na niektorych aukcjach jest że np osoby które maja tyle i tyle komęarzy...jak bym zrobił teraz miałbym już na potem i na przyszłośc a pozatym chyba wolałbyś kupywac od sprzedawcy z dobrymi kometarzami lub bez nich:P
-
No to nad czym dumasz? Jeśli masz szczere intencje to zakładaj własne konto. Pracuj na własną opinię a nie na cudzą, poza tym wpadka brata i tobie zepsuje możliwości. Ja po prostu nie znoszę dziwacznych sytuacji, gdy ktoś tłumaczy mi "to nie ja, to żona coś sprzedawala...." i natychmiast wysylam raport do allegro. To w końcu miejsce do handlowania i trzeba brać odpowiedzialność za aukcje. Ja tam sporo sprtzedaję, sporo kupuję, i chcę mieć pewność, że kaźdy odpowiada za to, co widnieje na jego koncie.
-
Ja bym nei zakladal... Na allegro nie mozna posiadac 2 kont a nie liczy sie nazwisko wlasciciela ale numer IP tak wiec nie polecam chyba ze masz inne IP niz twoj brat.
-
Liczy się wyłącznie imię i nazwisko.
Uprawnienia umieszczania postów