Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Allegro nowy login???

Allegro nowy login???

Mam kłopt mam konto na allegro tylko ze należy do brata i wszystko przychodzi na niego i zastanawiam sie nad załatwieniem sobie własnego konta bo w przyszłosci moze byc potrzebne tylko co z rachunkami bo bedziemy 2razy płacić co o tym myslicie założyć czy nie

Re: Allegro nowy login???

to ja żeby nie zakładac nowego tematu:
    czy można zmienić nazwe nicka na allegro?

Jak to 2 razy? Płacisz za wystawienie i prowizję od sprzedaży a nie abonament za ilość kont.

no wiem o to mi chodziło tylko zastanawiam się właśnie czy zrobić czy nie bo np w przyszłości zawsze to pare komętarzy więcej

SpN: nie
    pepito: to nie zakladaj. To nie jest konkurs na największą ilość komentarzy, albo jesteś uczciwy albo nie. Jedno lub drugie przedzej czy później wyjdzie na jaw.

jezu ja nie jestem oszustem tylko pomyśl na niektorych aukcjach jest że np osoby które maja tyle i tyle komęarzy...jak bym zrobił teraz miałbym już na potem i na przyszłośc a pozatym chyba wolałbyś kupywac od sprzedawcy z dobrymi kometarzami lub bez nich:P

No to nad czym dumasz? Jeśli masz szczere intencje to zakładaj własne konto. Pracuj na własną opinię a nie na cudzą, poza tym wpadka brata i tobie zepsuje możliwości. Ja po prostu nie znoszę dziwacznych sytuacji, gdy ktoś tłumaczy mi "to nie ja, to żona coś sprzedawala...." i natychmiast wysylam raport do allegro. To w końcu miejsce do handlowania i trzeba brać odpowiedzialność za aukcje. Ja tam sporo sprtzedaję, sporo kupuję, i chcę mieć pewność, że kaźdy odpowiada za to, co widnieje na jego koncie.

wh6fxe
    Guest

Ja bym nei zakladal... Na allegro nie mozna posiadac 2 kont a nie liczy sie nazwisko wlasciciela ale numer IP tak wiec nie polecam chyba ze masz inne IP niz twoj brat.

Liczy się wyłącznie imię i nazwisko.

Uprawnienia umieszczania postów